Sporta aktivitātes nedēļas nogalē 17.-19.decembris – Madonas novadā

iesūtīts: 2010.12.20 15:22
Nedēļas nogalē Madonas novadā notika vairākas sacensības pašvaldību sporta bāzēs. 17.decembrī Kalsnavas pamatskolas sporta zālē notika Latvijas čempionāts florbolā 2.līga – FK Kalsnava ar rezultātu 12:5 uzvarēja komandu SK Veixmes, rezultatīvākais Kalsnavas komandā bija Oskars Aizporietis – 5 punkti, savukārt 19.decembrī izbraukuma spēlē Kalsnavas komanda ar rezultātu 6:9 piekāpās komandai „Jaguāra Ķepa”no Jēkabpils, labākais Kalsnavas komandā bija Intars Nikonovs – 3 punkti.

18.decembrī Ošupes pārvaldes Degumnieku pamatskolas sporta zālē notika Madonas novada čempionāts telpu futbolā, kurā pavisam piedalās 12 komandas, ar rezultātiem un tabulu var iepazīties www.madona.lv/telpu futbols.

18. decembrī Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Latvijas čempionāts florbolā 1.līga, kur FK ”Madona” uzņēma FK Rubene-1”komandu, rezultāts diemžēl 3:5 Rubenes labā, vārtus mājiniekiem guva R.Vārsbergs, G.Gailums un E.Gailums.

19.decembrī Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Madonas pilsētas kausa izcīņa basketbolā, kurā piedalījās 9 komandas. Sacensību laikā tika noskaidroti arī labākie vingrinājumā „bumbas triekšana grozā no augšas”, labākais šinī vingrinājumā bija Elvis Saulītis no komandas „Lubāna”.

Jauniešu centra šaha un dambretes klubā Saules ielā 18b, notika Madonas novada atklātais čempionāts 100.lauciņu dambretē, kurā uzvarēja Rūdolfs Kalniņš, otrajā vietā Jānis Juhnevičš un trešajā vietā Aina Ivanova.

Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē notika šīs ziemas sezonas sacensības, kuras organizēja biedrība/sporta klubs ”MežmalasMTB/Savējie”. Sacensībās piedalījās vairāk nekā simts dalībnieku no vairākiem Latvijas novadiem un sporta klubiem. Sacensību dalībniekiem un skatītājiem bija ekskluzīva iespēja pavizināties arī sniega kamanās. Pasākumu atbalstīja un par balvām rūpējās būvkompānija  „A&A būvkompānijas”. Ar rezultātiem var iepazīties www.mezmalasmtb.lv

Ar foto apskatu par  dažiem notikušajiem sporta pasākumiem var iepazīties sadaļā
 www.madona.lv/sports/foto galereja.

Pielikums:  Sacensību razultāti Mežmalu kauss distanču slēpošanā
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums