.

Digitālā nedēļa 2023 aizvadīta!

iesūtīts: 2023.05.02 09:30
Digitālās nedēļas 2023 ietvaros Liezēres pagasta Liezēres pamatskolā pieaugušajiem tika piedāvātas individuālās konsultācijas pēc klientu pieprasījuma par tēmu “Digitālo pakalpojumu izmantošana ikdienas dzīves situāciju risināšanai”.

Individuālās konsultācijas varēja saņemt 24., 26., 28.aprīlīskolas telpās, tās sniedza Madonas novada Centrālās administrācijas Izglītības nodaļas izglītības darba speciāliste Jolanta Pabērza.

Iespēju izglītoties izmantoja 7 pieaugušie, no tiem 4 seniori.  Katram bija savas vēlmes, piemēram, foto pārlikšana no telefona datorā, mapīšu izveidošana datorā, rēķinu atvēršana telefonā, foto sūtīšana WhatsApp, balss ziņas WhatsApp, grupas izveide WhatsApp un video zvans grupā, aptaujas veidošana Google kontā, informācijas meklēšanas iespējas (aktuālās ziņas, dzimtas koka veidošana)  u.c.

Ļoti priecēja, ka visas 3 dienas iespēju apgūt digitālās prasmes izmantoja viens no vecākajiem Liezēres pagasta  senioriem -  Guntis Heinsbergs (91 gads), kurš ar lielu interesi un pacietību apguva sava telefona piedāvātās funkcijas, beigās sakot  - ”paldies, ka iemācījāt man atkal kaut ko jaunu. Nav jau tik viegli iemācīties, jo gadi vairs neatļauj tik labi visu atcerēties, bet es cenšos, lai izdotos kaut kas vismaz”.

Paldies par iespēju piedalīties Digitālajā nedēļā 2023!


Informāciju sagatavoja

Madonas novada Centrālās administrācijas

Izglītības nodaļas izglītības darba speciāliste Jolanta Pabērza

    

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums