15 690 balsis - Madonas slimnīcas atbalstam

iesūtīts: 2011.02.18 12:02
Madonas novads var lepoties ar jaunu, labi aprīkotu slimnīcu, tāpēc esam pārdzīvojuši par ziņām, kas laiku pa laikam tiek izplatītas par nākotni. Madonas novada sabiedrību satrauc jebkuras vēstis par lokālo slimnīcu tālāko nākotni, un šajā ziņā iedzīvotāji pauduši nebijušu vienotību un apņemšanos nosargāt savu slimnīcu. Madonas iedzīvotāju tiesību aizstāvības iniciēti, cilvēki ir savākuši teju 16 tūkstošus parakstu. Par laimi, ir saņemts apliecinājums Madonas slimnīcas pastāvēšanu līdzšinējā apjomā neapdraudēt.

Bruno Kokars pauž patiesu gandarījumu par sabiedrības atbalstu:  „Tik daudz labu vārdu vienlaikus nebijām saņēmuši. Tagad jācenšas uz mums liktās cerības un laba vēlējumus attaisnot. Visa Madonas slimnīcas kolektīva un savā vārdā personīgi Madonas slimnīcas direktors Bruno Kokars pateicas visiem, kas sniedza un joprojām sniedz morālu atbalstu, uzmundrinājumu, aktīvi iesaistījās, lai saglabātu Madonas slimnīcu – Madonas iedzīvotāju tiesību aizstāvības biedrībai, biedrībai "Caritas Madona", reģionālajam laikrakstam ''Stars'', iedzīvotājiem, kas izmantoja katru iespēju, lai atgādinātu par nepieciešamību saglabāt slimnīcu pašreizējā statusā, par ikvienu labo vārdu un parakstu.”

Jau informējām, ka parakstu vākšana Madonas slimnīcas atbalstam tika uzsākta šā gada sākumā un jau pirmajā nedēļā tika savākts teju 5 tūkstoši parakstu ne tikai no Madonas novada, bet arī no plašākas apkārtnes. Lai arī parakstu vākšanas akciju noritēja mierīgi un bez liekas ažiotāžas, vajadzības gadījumā organizatori ir apņēmības pilni aktivitātes turpināt.

Attēlā – Jeuženija Adamoviča vienu no parakstu sējumiem pasniedz slimnīcas direktoram Bruno Kokaram.

VTV video sižets:


Savākti paraksti Madonas slimnīcas atbalstam (08.02.2011.)

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums