IEDZĪVOTĀJU TIKŠANĀS AR PAŠVALDĪBAS PĀRSTĀVJIEM BARKAVĀ UN DEGUMNIEKOS

iesūtīts: 2023.02.07 17:36
Attālinātās neklātienes komunikācijas laiks iet mazumā un pamazām atgriežamies ierastajā ritmā, kad tiekamies un pārrunājam jautājumus klātienē, nepastarpināti. Arī Madonas novada pašvaldība 2023. gadā organizēs tikšanos ar katras Madonas novada pārvaldes iedzīvotājiem un Madonas pilsētas iedzīvotājiem.

Tikšanās mērķis – informēt pašvaldības iedzīvotājus par šī brīža aktuālajiem un plānotajiem darbiem (administratīvi teritoriālās reformas rezultāti, atbalsta pasākumi, pakalpojumu pieejamība, teritorijas attīstība un teritorijas plānojumu u.c.), kā arī uzklausīt iedzīvotāju priekšlikumus par pašvaldības darbu un iespējām to uzlabot. Ar iedzīvotājiem tiksies Madonas novada pašvaldības vadība, vietējās pārvaldes vadība, kā arī jomu speciālisti.

Pirmās iedzīvotāju tikšanās ar pašvaldības pārstāvjiem tiks rīkotas:

BARKAVAS PAGASTĀ - 21.02.2023. plkst.18:00 Barkavas kultūras nams (Brīvības iela 7, Barkava, Barkavas pagasts, Madonas novads, LV-4834);

OŠUPES PAGASTĀ - 23.02.2023. plkst.18:00 Degumnieku tautas nams (Skolas iela 4, Degumnieki, Ošupes pagasts, Madonas novads, LV-4833).

Aicinām iedzīvotājus šo iespēju izmantot un apmeklēt tikšanos ar pašvaldības pārstāvjiem, būt aktīviem gan piedaloties pasākumā, gan uzdodot sev interesējošos jautājumus klātienē. Vienlaikus aicinām jautājumus iesūtīt jau iepriekš (līdz 17. februārim) uz e-pastu egils.kazakevics@madona.lv.

Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums