Aicina piedalīties būvniecības izstādē Pleskavā


Šī gada 17., 18. oktobrī starpvalstu uzņēmējdarbības  projekta „Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos” ietvaros Pleskavā norisināsies starptautiskā uzņēmējdarbības izstāde „Stroi dom 2014”. Izstādi organizē projekta Krievijas partneri, tāpēc arī mūsu būvuzņēmēji laipni piedalīties vai apmeklēt pasākumu.

Īpaši aicināti uzņēmēji, kas piedāvā preces un pakalpojumus mājokļa remontam, būvniecībai un iekārtošanai. Izstādē paredzētas šādas sadaļas - būvniecība, energo un inženiersistēmas, siltumagādes aprīkojums, logi, durvis, celtniecības materiāli, kā arī mēbeles, tekstils un dizaina priekšmeti. Izstādē tiks piedāvāti arī viss mājas apzaļumošanai.

Kā ierasts šādos plaša mēroga pasākumos, tiks rīkotas apaļā galda diskusijas, potenciālo sadarbības partneru tikšanās, pieredzes apmaiņa.

Izstāde notiks Pleskavas izstāžu centrā "Bizness bez robežām", un tā kā izstāde norisināsies projekta ietvaros, dalība tajā ir bez maksas.

Sīkāka informācija par dalību izstādē – janina@madona.lv vai pa telefonu – 29421255.

Šī izstāde tapusi, pateicoties starpvalstu projektam “Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013”, kas finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju.

Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu

 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums