Aicina piedalīties būvniecības izstādē Tallinā

 

No š.g. 2. līdz 4. aprīlimTallinā norisināsies starptautiskā būvniecības izstāde gadatirgus "Estbuild 2014".

Izstāde tiek rīkota Latvijas, Igaunijas un Krievijas starpvalstu projekta ietvaros, kur Latviju pārstāv Madonas novads, tāpēc dalībai aicināti pieteikties arī Madonas novada būvniecības uzņēmēji.

"Estbuild" ir starptautiska izstāde, kas norisinās jau kopš 1997. gada, un tās gaitā tiek radītas iespējas piedalīties inovatīvu būvniecības tehnoloģiju prezentācijās, aplūkot daudzpusīgu jaunāko piedāvājumu klāstu, rast jaunus sakarus un iegūt aktuālo informāciju būvniecības jomā. Izstādes organizatori uzsver, ka dalība pasākumā var palīdzēt nodrošināt arī citu valstu būvkompāniju ienākšanu Igaunijas tirgū.

Izstādē piedalīsies ne tikai igauņu būvuzņēmēji, bet dalībnieki arī no Pleskavas apgabala, kā arī Latvijas.

Vairāk informācijas par izstādes dienas kārtību, kā arī izvietojumu izstādes mājas lapā http://www.fair.ee/eestiehitab/

Projekta ietvaros mūsu būvuzņēmējiem jau bija iespēja apmeklēt izstādi Pleskavā "Stroj dom 2013". Brauciens arī uz šo izstādi Tallinā ir bez maksas.

Madonas novada uzņēmējiem pieteikšanās līdz 14.martam pa epastu  janina@madona.lv vai pa telefonu 29421255.

“Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013” finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu


 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums