Aicina būvniekus doties uz izstādi Pleskavā


No 31. oktobra līdz 2. novembrim Pleskavā norisināsies būvniecības izstāde „Stroj Dom 2013”.

Projekta „Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos” ietvarosuz izstādi aicināti doties arī Madonas novada celtnieki, nozares interesenti. Projekta vadītāja Dace Āriņa norāda: „Šoreiz atšķirībā no citām reizēm mēs uzņēmējus speciāli neorganizēsim, bet, ja kādam ir iespēja, uz izstādi var doties paši, savukārt mēs vienosimies ar Krievijas partneriem par vietas nodrošināšanu izstādē. Pat ja uzņēmums nevēlas braukt, bet grib par sevi informēt, tad mēs labprāt aizvedīsim uz izstādi katalogus, bukletus, cenu lapas un citus uzskates materiālus, ko uzņēmums uzskata par būtiskiem.”

Projekta organizatori uzsver, ka dalība šajā izstādē mūsu celtniekiem būtu lietderīga, jo saskaņā ar partneru sniegto informāciju šobrīd Krievijā pieaug pieprasījums pēc būvdarbu un remontdarbu brigādēm no Latvijas. Latviešu pusei ir atvēlēta vieta stendā, kur kopā ar igauņu partneriem šo informāciju varētu izvietot. „Būtu bēdīgi, ja igauņi būs atsaucīgi un izmantos iespēju sevi prezentēt, bet mēs paliktu maliņā,” uzskata D. Āriņa.

Cienījamie būvnieki, ar nozari saistītie uzņēmēji, visi - logu, durvju, dēļu utt. ražotāji, būvētāji un remontētāji - aicināti informēt par sevi, apmeklēt un piedalīties! Izstādes laikā varēs ne tikai aplūkot nozares uzņēmumu stendus, bet arī paredzētas tikšanās ar Krievijas uzņēmējiem, prezentācijas, iespējas rast sadarbības partnerus, iegūt noderīgus kontaktus.

Izstādes programma (krievu valodā).

Kontaktinformācija par dalību izstādē – janina@madona.lv vai pa telefonu – 29421255. Pieteikšanās termiņš – vēlams līdz 25.oktobrim.   

“Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013” finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums