Ērgļu-Ķelnes sadraudzība

iesūtīts: 2024.10.17 14:15
Kölln-Reisiek mēra vietnieks Ūve Zīvers, viņa sieva Barbara un Harm Münster viesojās Berlīnē, kur notiek izstāde par digitalizāciju, un Latvija ir partnervalsts. Šī iemesla dēļ Latvijas vēstniece Vācijā Alda Vanaga aicināja uz forumu visu pašvaldību pārstāvjus ar Latvijas un Vācijas partnerattiecībām, tostarp Madonas novadu un Ērgļus.

Tikšanās patronāžu uzņēmās Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Klāt bija arī Latvijas goda konsuls Šlēsvigā-Holšteinā Dr. Mirko Šēnsteds. Vakarā notika pieņemšana, kurā Kölln-Reisiek delegācija, tika personīgi iepazīstināta ar vēstnieku. Viņi tika iepazīstināti ar sadarbību starp Ērgļiem un Kölln-Reisiek.

Vēstnieci ļoti pārsteidza, ka mēs lielāku nozīmi piešķiram personīgajam kontaktam, nekā oficiālajām delegācijām. Viņa bija ārkārtīgi gandarīta par regulārajām jauniešu nometnēm. Vēstniece uzsvēra, ka viņas acīs šis ir viens no svarīgākajiem pašvaldību partnerības uzdevumiem un mūsu draudzībai vajadzētu būt kā piemēram arī citiem, kā šādas sadarbības veidot.

Priecājamies par ciešo draudzību ar Kölln-Reisiek un paldies Harm Münster par ziņu un bildēm!


Informāciju sagatavoja:
Ilze Feldberga
Ērgļu apvienības pārvaldes
Tūrisma informācijas centra konsultante

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums