Lubānā izveidots aktīvās atpūtas laukums

iesūtīts: 2024.09.19 13:03
Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar nodibinājumu “Madonas novada fonds” un Lauku atbalsta dienestu ir īstenojusi projektu “Aktīvās atpūtas laukuma izveide Lubānā, Madonas novadā“ Ident. Nr. 23-05-A019.2203-000006. Projekts īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros.

Projekta mērķis - izveidot mūsdienīgu aktīvās atpūtas laukumu Madonas novada Lubānā. Projekta īstenošanas rezultātā Lubānas centrā netālu no Lubānas vidusskolas ir  izveidots mūsdienīgs aktīvās atpūtas laukums, kurā izbūvēts un uzstādīts rotaļu komplekss, vingrošanas komplekss, batuts, trošu ceļš jeb trīsis un atsperšūpoles. Lai mazinātu krišanas riskus, jaunizveidotajā laukumā zem iekārtām ir ieklāts amortizējošs gumijas mulčas segums.

Projekta kopējās izmaksas 69 283,51 euro, t.sk. pievienotās vērtības nodoklis, no kuriem 35 000,00 euro ir LEADER finansējums un 34 283,51 euro Madonas novada pašvaldības līdzfinansējums.

Būvniecības ieceres dokumentāciju izstrādāja un būvdarbus projekta ietvaros veica SIA “GoPlay”.

Vairāk informācijas par Eiropas Lauksaimniecības fondu lauku attīstībai pieejams Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē": ŠEIT




Informāciju sagatavoja:
Projektu ieviešanas nodaļas
projektu ieviešanas un sagatavošanas speciāliste
Indra Kārkliņa

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums