"Dārza Pērles II" partneru darba grupas tikšanās Igaunijā

iesūtīts: 2024.09.13 09:09
5. un 6. septembrī Rapinā, Polva novadā, norisinājās projekta “Dārza Pērles II” partneru darba grupas tikšanās, kurā piedalījās pārstāvji no Latvijas un Igaunijas. No Madonas pašvaldības pieredzes apmaiņas braucienā piedalījās šī projekta vadītāja Iveta Raimo un Cesvaines TIC vadītāja Laura Smudze.
Darba grupas tikšanās ietvaros tika apmeklētas Palusalu dārzs un Mikko saimniecība, lai klātienē iepazītos ar īstenotajiem pieejamības risinājumiem un izvirzītu turpmākos mērķus objekta pieejamības pilnveidošanā.

Tikšanās laikā Tõiv Jõul no Tartu Universitātes prezentēja progresu ar pašnovērtējuma rīkkopu. Savukārt Gita Memmena un Raitis Sijāts no biedrības “Dārza Pērles” iepazīstināja ar mājaslapas gardenpearls.eu pieejamības uzlabojumu plāniem.

Signe Lorence no Vidzemes Tūrisma asociācijas iepazīstināja ar plānoto izstāžu laika grafikiem Sille Talvet-Unt kopā ar pilotinvestīciju partneriem sniedza pārskatu par objektiem , tika izskatīti projekta laika grafiki un norisinājās diskusijas, uzklausīti partneru ierosinājumi un risināti dažādi administratīvie jautājumi.

Paldies visiem dalībniekiem un sirsnīgs paldies Palusalu un Mikko dārzu saimniecēm par viesmīlību!

Plašāka informācija par projektu: ŠEIT

Projekts LV00038 – „Dārza Pērles ikvienam” (Dārza Pērles II), līdzfinansēts Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmā 2021.–2027. gadā.

Foto: Gita Memmena




  

Informāciju iesūtīja:

Iveta Raimo
Madonas novada pašvaldība

Projektu ieviešanas nodaļa
Projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums