Par siltumenerģijas tarifa izmaiņām no 2024. gada 1. septembra

iesūtīts: 2024.07.29 16:12
SIA "Madonas siltums" informē, ka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Regulators) ir izskatījusi SIA “Madonas Siltums” 2023. gada 27. septembrī iesniegto siltumenerģijas tarifu un lēmusi, ka iesniegtais tarifa projekts atbilst likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” un Regulatora noteiktajām metodikām.

Regulators izvērtēja visus iesniegtos dokumentus un pamatojumus, un secināja, ka jaunais tarifs ir ekonomiski pamatots un nepieciešams, lai segtu SIA “Madonas Siltums” siltumenerģijas apgādes pakalpojumu izmaksas.

No 2024. gada 1. septembra stāsies spēkā jaunais siltumenerģijas tarifs 88,77 EUR/MWh, kas aizstās līdzšinējo tarifu 74,74 EUR/MWh.

SIA "Madonas siltums" ir pašvaldībai piederošs uzņēmums, un tā darbības mērķis ir nodrošināt novada iedzīvotājiem siltumu par lētāko iespējamo cenu un vienlaicīgi nodrošināt siltumenerģijas ražošanas un sadales infrastruktūras uzturēšanu un modernizāciju. Vēlamies vērst uzmanību, ka šis tarifa projekts tika iesniegts pirms pagājušās apkures sezonas un ietvēra izmaksu sadārdzinājumu tādās pozīcijās, kā elektroenerģija, darba samaksas, dabas resursu nodokļi, ūdens, u.c.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums par SIA "Madonas Siltums" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem

SIA “Madonas Siltums”

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums