Madonas novadā noris ielu atjaunošanas darbi

iesūtīts: 2024.07.03 13:45
Lai uzlabotu iedzīvotāju dzīves apstākļus un nodrošinātu kvalitatīvu, drošu un pieejamu vidi pašvaldības, uzņēmējdarbības un lauksaimniecības attīstībai, Madonas novadā šajā būvniecības sezonā vairākās ielās paredzēti ceļu atjaunošanas darbi ar dubulto virsmas apstrādi.

Rūpniecības ielai, posmā no Rīgas ielas līdz Blaumaņa ielai, Ērgļos, ar grants segumu jau veikta dubultā virsmas apstrāde, atjaunojot ielu 0,60 km garumā. Būvniecības darbus veica SIA "LV ROADS" par kopējo līgumsummu  49 779,94 eiro (t.sk. PVN).

Darbus paredzēts uzsākt arī Lubānā, Dzelzceļa ielā un Meža ielā, kurās dubultā virsmas apstrāde kopā tiks veikta 1,13 km garumā, BarkavāSvaru ielā un Dzirnavu ielā, atjaunojot posmu 1,43 km garumā. Būvniecības darbus veiks SIA "LV ROADS" par kopējo līgumsummu  165 794,67 eiro (t.sk. PVN).

Tāpat paredzēti seguma atjaunošanas būvdarbi Dambja ielā, Ļaudonā, – 0,30 km garumā, Skolas ielā, Mētrienā, – 0,36 km garumā un Lazdu ielā, Barkavā, – 0,28 km garumā. Būvniecības darbus veiks SIA "MTE" par kopējo summu  127 157,19 eiro (t.sk. PVN).

Atjaunojot ceļa segumu ar virsmas apstrādi, ceļa sega tiek labāk pasargāta no klimatisko apstākļu (ūdens) un transporta slodžu iedarbības, tiek novērsta grants ceļu putēšana, uzlabota ceļa virsmas tekstūra, saķeres koeficients un pagarināts ceļa kalpošanas laiks, tādejādi uzlabojot satiksmes drošību un iedzīvotāju dzīves apstākļus.

Sakarā ar būvdarbiem būs pastiprināta smago automašīnu un būvniecības tehnikas kustība, tāpēc aicinām iedzīvotājus un uzņēmējus būt saprotošiem būvdarbu laikā!


Informāciju sagatavoja: Klinta Galeja, Madonas novada pašvaldības projektu ieviešanas nodaļas vadītāja

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums