.

Ziedo līdzekļus un materiālo palīdzību Bobrinecai

iesūtīts: 2024.06.06 19:35
Krievija jau trešo gadu plosa Ukrainu. Nedomājot. Nešķirojot. Nesaudzējot. Mēs nogurstam no kara ziņu izlaidumos. Ukraina nedrīkst atļauties nogurt no kara viņu valstī, jo tas nozīmēs valsts beigu sākumu. Arī mēs nedrīkstam nogurt un mums ir jāsniedz visa iespējamā palīdzība Ukrainai un tās tautai, kas ik dienas cieš no agresora zvērībām.

Madonas novada pašvaldība ir saņēmusi palīdzības lūgumu no Bobrinecas pašvaldības, ar aicinājumu sniegt atbalstu gumijas grīdas seguma iegādei, kas nepieciešams uzklāšanai Bobrinecas mācību iestādēs, kurās bērni patveras laikā, kad tiek izziņota gaisa trauksme.Madonas novada pašvaldība, kopš liela mēroga karadarbības sākuma Ukrainā sadarbībā ar privātiem ziedotājiem un atbalsta organizācijām iespēju robežās jau ir sniegusi un turpinās sniegt atbalstu mūsu sadraudzības pilsētai Ukrainā, taču aicinām arī ikvienu novada iedzīvotāju pievienoties, ziedojot naudu un lietas, kas vitāli nepieciešamas Ukrainas tautai.Ziedojumu vākšanas akcija ilgs līdz jūnija beigām. Akcijai noslēdzoties tiks iegādāts nepieciešamais aprīkojums un Madonas novada pašvaldība to kopā ar diviem transporta līdzekļiem, kas tiks dāvināti sadraudzības pašvaldībai un iedzīvotāju ziedotajām lietām, nogādās Bobrinecā.

‌VAJADZĪBU SARAKSTS
‌Bobrinecas iedzīvotājiem un Ukrainas bruņoto spēku karavīriem nepieciešams:

  • ‌taktiskie žņaugi ievainotajiem;
  • ‌portatīvie lādētāji (power bank);
  • ‌baterijas;
  • ‌nepārtrauktās barošanas bloki (UPS);
  • ‌ģeneratori;
  • ‌higiēnas līdzekļi;
  • ‌gaļas konservi;
  • ‌ilgstoši glabājami pārtikas produkti.

‌Ja tev ir iespēja ziedot kādu no šīm lietām, aicinām tās nogādāt Latvijas Sarkanā Krusta humānās palīdzības izdales vietā Parka ielā 4, Madonā.
‌Darba laiks: otrdienās un ceturtdienās no pl. 8.00 līdz 15.00

‌Biedrības "Pauze AD" rekvizīti ziedojumiem gumijas seguma iegādei:
‌Reģ. Nr. 40008277627
‌Konts: LV83HABA0551045308290
‌Maksājuma mērķī norādi “Ziedojums Bobrinecai”
‌Madonas novads, Ošupes pagasts "Sipiņi - Kalniņi" LV-4830 

‌Katrs dāvinājums, ziedojums ir maza uzvara. Tā ir uzvara cīņā ar netaisnību, vienaldzību, necilvēcību. Katra mazā uzvara tuvina uzvaru lielajā karā, kuru šobrīd varonīgi izcīna Ukrainas tauta. Paldies, ikvienam, kas domās un darbos ir kopā ar Ukrainas tautu! 
‌Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums