.

Pabeigti būvdarbi Meža ielā 5, Mārcienā

iesūtīts: 2024.01.25 15:17
2023. gada nogalē noslēgušies visi būvdarbi ēkā Meža ielā 5, Mārcienā, kas norisinājās deinstitucionalizācijas (DI) projekta ietvaros, kur drīzumā tiks iekārtoti grupu dzīvokļi. Madonas novada pašvaldība kopš 2020. gada 1. janvāra īsteno projektu Nr.9.3.1.1/19/I/041 “Pakalpojumu infrastruktūras attīstība deinstitucionalizācijas plāna īstenošanai Madonas novadā”.

Būvdarbi tika uzsākti saskaņā ar 2023. gada 24. maijā noslēgto līgumu Nr.MNP/2.4.6/23/29 un tos veica SIA “Trast Būve”. Līguma ietvaros ir veikta iekštelpu pārplānošana, visu iekšējo inženiertīklu pārbūve un vides pieejamības nodrošināšanu (iekļūšanai ēkā), kā arī demontēti balkoni, nomainīti logi un durvis. Papildus tika veikta jumta seguma nomaiņa. Teritorija ir labiekārtota – ieklāts bruģa segums un atrisināta piekļuve cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Projekta kopējās izmaksas - 665 059,43 eiro.

Projekta rezultātā ir izbūvēti grupu dzīvokļi ar normatīviem atbilstošām vietām 16 personām ar garīga rakstura traucējumiem, no tiem - 2 cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Šobrīd notiek dzīvokļu iekārtošana un aprīkošana ar sadzīves iekārtām, lai iemītniekiem būtu patīkama un mājīga dzīvošana.

Paldies visiem iesaistītajiem dalībniekiem, jo komandas darbā ir spēks! Īpašs paldies būvdarbu veicējiem SIA “Trast Būve”, autoruzraudzības darbu veicējiem SIA ”B&L projekti”, būvuzraudzības darbu veicējiem SIA "BŪVREM”, kā arī pagasta pārvaldes vadītājam un Sociālajam dienestam, kuri vienmēr bija atsaucīgi, lai saspringtajā darbu laikā atrisinātu jebkuras problēmas.


Informāciju sagatavoja: Iveta Raimo, Madonas novada pašvaldības Projektu ieviešanas nodaļas Projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums