.

Sveicam Policijas darbinieku dienā!

iesūtīts: 2023.12.05 10:15
Šodien, 5. decembrī, atzīmējam Policijas darbinieku dienu un Valsts policijas 105. gadadienu, patiesā pateicībā novērtējot viņu ikdienas darbu un profesionālo pienesumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā, likumpārkāpēju saukšanā pie atbildības, drošības un taisnīguma izjūtas atjaunošanā!

“Ja pašvaldības loma, misija, sūtība ir rūpes par mūsu novada iedzīvotājiem dažādās jomās, arī policijas darbinieku misija ir tāda pati – rūpes par iedzīvotājiem, viņu drošību, mieru. Gribu vienkārši pateikt paldies par jūsu sirds darbu, nežēlojot sevi, laika stundas, reizēm arī savu personīgo drošību rūpēs par mūsu iedzīvotāju drošību,” pauda Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs, sveicot Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirkņa Madonā un Madonas novada pašvaldības policijas darbiniekus profesionālajos svētkos.

Dienvidvidzemes iecirkņa priekšniece Inga Randare izteica gandarījumu par veiksmīgo sadarbību ar Madonas novada pašvaldību, kas pēc iespējas Valsts policijas iecirkni vienmēr atbalsta. Tādējādi ir izdevies panākt, ka cilvēki Madonas novadā kopumā var justies droši. Madonas iecirkni raksturo spēja operatīvi reaģēt uz notikumiem, kā pierāda gadījums arī nupat nedēļas nogalē – “uz karstām pēdām” atrodot un atgūstot Rīgas atpūtniekiem nozagtu automašīnu. “Paldies ne tikai par šo gadījumu, bet par pašaizliedzīgo darbu arī ikdienā visam kolektīvam! Tā ir taisnība, ka būt policijas darbiniekam ir misija. Noteikti varam apsolīt, ka turpināsim darīt visu, lai cilvēki Madonas novadā justos droši. Novērtējam šo pašvaldības sveicienu Policijas darbinieku dienā, kas tiešām bija patīkams pārsteigums, un veiksmīgo sadarbību arī ikdienā!” teica Inga Randare.

No šā gada augusta Madonas novadā darbojas arī Pašvaldības policija, kas strādā ar administratīvajiem pārkāpumiem, sabiedriskās kārtības nodrošināšanu. Ik dienas tiek saņemta informācija par visdažādākajiem notikumiem - cilvēki vēršas, gan lai tiktu novērstu pārkāpumi, gan lai vienkārši konsultētos.

“Policija ir mūsu sabiedrības aizsargs un valsts iekšējās drošības garants. Mūsu darbs ir svarīgs, lai iedzīvotāji varētu justies droši savās mājās, pilsētās, novados, valstī. Mēs strādājam, lai novērstu pārkāpumus, aizsargātu cietušos un atrastu likumpārkāpējus,” savu kolektīvu Policijas darbinieku dienā sveica Madonas novada pašvaldības policijas priekšnieks Valdis Cēpurs, novēlot viņiem veiksmi, atbildību un godīgumu savā darbā, aizsargājot Madonas novada iedzīvotājus.

Ne tikai šai svētku dienā, bet arī ikdienā neaizmirsīsim pateikties policijas darbiniekiem par viņu morālo spēku, fizisko izturību un pašaizliedzīgi veikto darbu sabiedrības labā!


Laura Kovtuna, sabiedrisko attiecību speciāliste

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums