.

Latvijas pasts informē: Lazdonas iedzīvotāji pasta pakalpojumus saņems savā dzīvesvietā pēc pieprasījuma

iesūtīts: 2023.11.10 11:09
No šā gada 1. decembra Lazdonas iedzīvotāji Latvijas Pasta pakalpojumus saņems savā dzīvesvietā pēc pieprasījuma. Pastnieka apmeklējumu var pieteikt katru darbdienu, sazinoties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruni: 27008001 vai 67008001. Pasta pakalpojumus Lazdonas iedzīvotāji varēs saņemt arī netālajā Madonas 1. pasta nodaļā.

Transformējot Latvijas Pasta darbību uz mūsdienīgu un ilgtspējīgu, kā arī pielāgojot to reālām klientu vajadzībām, Lazdonas iedzīvotāji turpmāk pasta pakalpojumus saņems ekonomiski saimnieciskā un klientiem īpaši draudzīgā veidā – dzīvesvietā pēc pieprasījuma. Pasta pakalpojumus varēs saņemt arī Madonas 1. pasta nodaļā, Saules iela 21, Madonā, kas atrodas tikai 4 km attālumā no Lazdonas.

Pastnieka sniegtie pasta pakalpojumi klienta dzīvesvietā ir izdevīgi, droši un ērti, jo pastnieks klienta dzīvesvietā sniedz tos pašus pakalpojumus, kas pieejami pasta nodaļā: vēstuļu korespondences un pasta paku sūtījumu piegādi, pieņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas (PNS) kontā, komercpreču iegādi u.c.

Universālā pasta pakalpojums: vēstuļu korespondence (vēstules, pastkartes, bandroles un sīkpakas) un pasta paku sūtījumu saņemšana un nosūtīšana klientu dzīvesvietā tiek nodrošināta ar tādiem pašiem nosacījumiem kā pasta nodaļā – bez papildu maksas. Maksa par pārējiem pakalpojumiem ir tāda pati kā nodaļā, papildus veicot apmaksu par piegādi 1,00 eiro apmērā.

Saņemot aicinājumu par sūtījuma izņemšanu, Lazdonas iedzīvotāji var pieteikt sūtījuma bezmaksas piegādi savā dzīvesvietā, piesakot to pa tālruni 27008001 vai 67008001. Bez iepriekšēja pieteikuma sūtījumus var saņemt arī Madonas 1. pasta nodaļā. Sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai Lazdonas iedzīvotāji ir aicināti izmantot arī pakomātu priekšrocības. Tuvākie pakomāti atrodas Madonā, Rūpniecības ielā 49 un Saules ielā 4.

Lazdonas iedzīvotājiem, kuri izmanto PNS, Latvijas Pasts piedāvā arī VISA maksājumu debetkartes priekšrocības. Ar šo karti, kas ir saistīta ar PNS kontu, var norēķināties tirdzniecības vietās un iepirkties internetā, kā arī izņemt skaidru naudu gan pasta nodaļās, gan jebkurā bankomātā, tai skaitā Citadeles bankomātā, kas atrodas Saules iela 6, Madonā.

Lazdonas iedzīvotāji par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām no 2023. gada 1. decembra tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, sākot ar 10. novembri. Jautājumu gadījumā par Latvijas Pasta sniegtajiem pakalpojumiem klienti aicināti sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru – tālrunis 67008001 vai 27008001; e-pasta adrese: info@pasts.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts sniedz visplašāko pasta pakalpojumu klāstu visā Latvijā vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās. Uzņēmums nodrošina universālā pasta, komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības, pakomātu un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2500 darbinieku.


Papildu informācijai:

Laila Kļaviņa | Komunikācijas un filatēlijas daļas vadītāja

Mob.: +371 29256012

E-pasts: pr@pasts.lv, laila.klavina@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili: Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums