.

Atjauno autoceļa Dzirnulejas – Meirānu skola posmu

iesūtīts: 2023.10.31 08:45
Projekta “Pašvaldības autoceļa Dzirnulejas – Meirānu skola atjaunošana” ietvaros tiek atjaunots ceļa segumu, kura kopgarums ir 0,4 km.

Pārbūvējamais ceļš atrodas Indrānu pagastā. Šis pašvaldības ceļš kalpo lauku apsaimniekošanai, cilvēku nokļūšanai uz Meirānu tautas namu, saimniecībām un pieslēdz teritorijas augstākas kategorijas ceļiem. Ceļa segums ir nolietojies, tajā bija vērojamas šķērsplaisas, garenplaisas, plaisu tīkli un labotas bedres. Vietām ceļa segumā izveidojušies iesēdumi un deformācijas. Segums ir nelīdzens ar neatbilstošiem šķērskritumiem. Vietām segumā izbrauktas rises. Ceļa malās ir izveidojies apaugums, kas būtiski ietekmēja lietus ūdens novadi.

Autoceļa posma atjaunošanas ietvaros tiek veikti darbi: aizvesta liekā grunts; frēzēti asfaltbetona seguma pārejas posmu savienojumi; karstā asfalta iesēdumu remonts ar AC11 base/bin; visā posmā karstā asfalta dilumkārtas AC11 surf būvniecība 5cm biezumā; pārejas posmos ar melno segumu veikta karstā asfalta profila labošana ar AC11 surf; nomales uzpildītas ceļa abās pusēs vidēji 0,5m platumā 5cm biezumā.

Projekta mērķis: atjaunot ceļa segumu, lai tas atbilstu valstī noteiktajām prasībām un standartiem, uzlabojot satiksmes drošību; nodrošināt seguma izbūvi un uzlabot lietus ūdens novadīšanu; nodrošināt kvalitatīvu, drošu un pieejamu vidi pašvaldības, uzņēmējdarbības un lauksaimniecības attīstībai.

Darbus veica SIA "MTE", reģistrācijas numurs 45403012905, adrese: "Lejas Bērzmilni", Sarkaņu pagasts, Madonas novads, par kopējo līgumcenu - 35 026,10 eiro.


Iesūtīja: Klinta Galeja

Madonas novada pašvaldības

Projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums