.

Satraukumam par izglītības iestādēs saņemtajiem draudu e-pastiem nav pamata; mācību process turpinās

iesūtīts: 2023.10.11 12:02
Mācību process Madonas novada izglītības iestādēs turpinās, sadarbībā ar atbildīgajiem dienestiem un saskaņā ar to sniegtajiem norādījumiem! Darbinieki ir veikuši izglītības iestāžu vizuālās pārbaudes un turpina sekot līdzi situācijai uz vietas, kā arī aktuālākajai informācijai valstī kopumā! Valsts policija aicina iedzīvotājus sekot policijas rekomendācijām un saglabāt mieru – SATRAUKUMAM NAV PAMATA.

Arī vairākās Madonas novada izglītības iestādēs otrdien un pirmsskolas izglītības iestādēs – trešdien (10. un 11. oktobrī) tika saņemti draudu e-pasti, kas izraisījuši plašu ažiotāžu. Sākotnēji pāris Madonas novada izglītības iestādēs veiktas izglītojamo evakuācijas, taču apdraudējums nav konstatēts.

Izglītības iestāžu darbinieki rīkojas saskaņā ar Valsts policijas norādījumiem – informācija tiek nodota kontrolējošajām iestādēm, situācija uz vietas – pārbaudīta, mācību process izglītības iestādēs turpinās.

Iedzīvotājus aicinām saglabāt mieru un sekot līdzi oficiālajai Valsts policijas informācijai :

Tāpat lūdzam publiski neatspoguļot un netiražēt informāciju saistībā ar atbildīgo dienestu reakciju uz šādiem draudiem, evakuācijas procesiem un tamlīdzīgi. 


Sagatavoja: Laura Kovtuna, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste
‌T. 25475079 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums