.

Bobrinecas pašvaldība lūdz ziedot Ukrainas bruņotajiem spēkiem un pilsētas iedzīvotājiem nepieciešamās lietas

iesūtīts: 2023.09.28 09:43
Madonas novada pašvaldība, atsaucoties uz palīdzības lūgumu no sadarbības pilsētas Bobrinecas (Ukraina) pašvaldības, septembrī izsludināja ziedojumu vākšanas akciju ar mērķi ziedot līdzekļus gumijas grīdas seguma un strāvas ģeneratoru iegādei. Līdztekus šai akcijai Bobrinecas pašvaldība lūdz Madonas novada iedzīvotājus ziedot arī konkrētas lietas, kas paredzētas Ukrainas bruņoto spēku kaujas spēju stiprināšanai un Bobrinecas bērnudārziem un slimnīcām.

Bobrinecas pašvaldības lūgums pēc atbalsta: 

“Bobrinecas iedzīvotāji vēlas pateikties Madonas novada iedzīvotājiem par atbalstu, ko jau esat snieguši, lai risinātu problēmas, kuras raisījusi Krievijas agresija Ukrainā.

Tagad mēs atkal vēršamies pie jums pēc palīdzības. Mums ir liels skaits metāla kārbu. No tām vēlamies izgatavot sveces civilajiem patvērumiem un Ukrainas bruņotajiem spēkiem.

Lai to paveiktu, mums nepieciešams parafīns, tāpēc mēs būsim pateicīgi, ja palīdzēsiet to sarūpēt. Mūsu cīnītājiem Ukrainas bruņotajos spēkos ir nepieciešama arī termoveļa, guļammaisi un sarullējami armijas/vingrošanas paklājiņi.

Bobrinecas slimnīcām un bērnudārziem trūkst gultasveļas komplektu.

Būsim pateicīgi par katru sarūpēto lietu un vēlreiz pateicamies par jūsu palīdzību.”

Aicinām ikvienu, kam ir vēlme un iespēja ziedot lūgumā minētās lietas, tās nogādāt Latvijas Sarkanā Krusta Madonas komitejas telpās (Blaumaņa iela 3. Madona, otrdienās un ceturtdienās no pl. 10.00 līdz 14.00). Vai arī nodot tās jūsu pagasta vai apvienības pārvaldes Sociālā dienesta darbiniekam.

Atgādinām, ka joprojām arī turpinās ziedojumu vākšana gumijas grīdas seguma iegādei, kas nepieciešams uzklāšanai Bobrinecas mācību iestādēs, kurās bērni patveras laikā, kad tiek izziņota gaisa trauksme, kā arī strāvas ģeneratoru un portatīvo uzlādes staciju iegādei, lai nodrošinātu Bobrinecas iestāžu darbu laikā, kad pārrauta elektrības padeve. 

Aicinām arī ikvienu novada iedzīvotāju pievienoties, ziedojot naudu to lietu iegādei, kas vitāli nepieciešamas Bobrinecas bērniem, kara veterāniem, kā arī ikvienam pilsētas iedzīvotājam, kura dzīvi ik dienas ietekmē agresorvalsts – Krievijas uzbrukumi. Paldies ikvienam, kurš jau ziedojis - šobrīd saziedoti nepilni 800 eiro! Ziedojumu vākšanas akcijai noslēdzoties tiks iegādāts nepieciešamais aprīkojums un Madonas novada pašvaldība to, kopā ar saziedotajām lietām nogādās Bobrinecā.

Latvijas Sarkanā Krusta Madonas komitejas rekvizīti ziedojumiem:

LATVIJAS SARKANAIS KRUSTS 

Reģ.Nr. 40008002279

AS "Swedbanka" HABALV22

Konts LV26HABA 0551 0129 6709 1

Maksājuma mērķī jānorāda “Ziedojums Ukrainai”

Ziedojumus iespējams veikt arī skaidrā naudā LSK Madonas komitejas telpās  Blaumaņa ielā 3, Madonā. Lūgums iepriekš pieteikties, zvanot uz tālruni:  26 436 684

Tālruņi uzziņai jautājumos par ziedojumiem: 26 436 684 vai 25 942 682

Paldies ikvienam, kas domās un darbos ir kopā ar Ukrainas tautu!

Informāciju sagatavoja: EGILS KAZAKEVIČS, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists‌ 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums