.

Norit darbi pie Lubānas kultūras nama pārbūves

iesūtīts: 2023.07.31 16:07
Jūlijā Lubānā uzsākti Lubānas kultūras nama pārbūves būvdarbi. Būvdarbu ietvaros paredzēts: izbūvēt vienstāvīgu ēkas piebūvi, kas pievienojas esošās ēkas rietumu pusē ar divslīpju jumtu; labiekārtot kultūras nama teritoriju, paredzot izbūvēt iebraucamo ceļu no O. Kalpaka ielas; un izbūvēt stāvlaukumu automašīnu novietošanai pie kultūras nama ēkas.

Ieeja piebūves telpās plānota no stāvlaukuma puses. No stāvlaukuma puses paredzēta atsevišķa ieeja arī uz publisko tualeti. Piebūves ziemeļu daļā plānotas trīs ģērbtuves, veļas telpa (tērpu mazgātava, gludinātava), ventkamera, siltummezgls un tualetes. Piebūves dienvidu daļā plānotas skatuves palīgtelpas un mazā zāle. Tāpat būvdarbu laikā paredzēts izbūvēt un pilveidot inženiertīklus – iekšējo un ārējo elektroapgādi, iekšējo un ārējo ūdensapgādi un kanalizāciju, apkures sistēmu, ventilāciju, siltummezglu, ārējos siltumapgādes tīklus un ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu.

Projekta kopējās izmaksas sastāda 936 864,39 euro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Būvdarbus projekta ietvaros veic SIA "Solart būve", būvuzraudzību nodrošina SIA "Būvrem" un autoruzraudzību - SIA "Ceturtais stils".

Investīciju projekta “Kultūras nama pārbūve Tilta ielā 14, Lubāna, Madonas novadā ” īstenošana iekļauta Madonas novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijā 2022. - 2047. gadam un Madonas novada attīstības programmas 2022. - 2028. gadam investīciju plānā 2023. – 2027. gadam.


Informāciju iesūtīja: 
Indra Kārkliņa 
Madonas novada pašvaldības 
‌Projektu ieviešanas nodaļas projektu vadītāja   
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums