.

Biksērē atjaunots J. Ramaņa ielas posms

iesūtīts: 2023.04.24 12:18
Šajā pavasarī īstenots Madonas novada pašvaldības investīciju projekts “Autoceļš Sarkaņu pagastmāja - Biksēre posms no īpašuma “Lejieši” līdz valsts autoceļam P37”. Tā rezultātā pārbūvēts 269 metru autoceļš J. Ramaņa ielā - uzklāts jauns asfalts, izbūvēta gājēju ietve, kāpnes uz multifunkcionālo centru “Logs”, piebraucamais ceļš uz uzņēmējdarbības teritoriju, kā arī veikti citi labiekārtošanas darbi šajā ceļa posmā.

“Ieviešot šo projektu, tika sakārtots viens no kritiskākajiem, problemātiskākajiem un vienlaikus – noslogotākajiem satiksmes mezgliem Biksēres ciemā. Šajā ceļa posmā, neatkarīgi no tā, kā ceļš tika uzturēts, remontēts, regulāri tika izskalotas bedres, ziemā šis posms reizēm pat nebija caurbraucams. Šobrīd esam veikuši šīs ielas pārbūvi konstruktīvās kārtās, ir uzklātas divas kārtas asfalta, izbūvēts piebraucamais ceļš uz vietējā uzņēmēja telpām, gājēju ietve un kāpnes uz multifunkcionālo centru “Logs”, uzkrāsoti ielu horizontālie apzīmējumi, nomainīti arī daži vēsturiski saglabājušies ielu apgaismojuma stabi. Reizē ar asfalta uzklāšanu esam atrisinājuši lietus ūdens un mitruma novadīšanu no ceļa, kas būtībā arī bija iemesls nemitīgajai ceļa skalošanai, tam, ka veidojās bedres,” pauž Sarkaņu pagasta pārvaldes vadītājs Sandis Kalniņš.

Būvnieks SIA “LV ROADS” darbus pie objekta uzsāka aizvadītā gada septembra vidū; novembrī, pasliktinoties laikapstākļiem, tika paņemts tehnoloģiskais pārtraukums. Atsākoties būvniecības sezonai, būvnieks pabeidza gājēju ietves būvniecību, apzaļumošanu un objekta sakopšanas darbus. Būvniecības izmaksas - 156 tūkstoši eiro (ar PVN).


Informāciju ievietoja:‌‌

Madonas novada pašvaldības‌‌

Attīstības nodaļas‌‌

Sabiedrisko attiecību speciāliste‌‌

Laura Kovtuna‌‌

T. 25475079  

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums