.

Andrejs Ceļapīters uzsāk darbu 14. Saeimā

iesūtīts: 2022.11.01 18:09
Šodien, 1. novembrī uz pirmo sēdi sanāca jaunievēlētā 14. Saeima. Tās sastāvā ir arī līdzšinējais Madonas novada pašvaldības domes deputāts ANDREJS CEĻAPĪTERS ("Jaunā Vienotība"), kurš kopā ar jaunajiem kolēģiem parlamentā deva svinīgo Saeimas deputāta zvērestu.

27. oktobrī Andrejs Ceļapīters aizvadīja pēdējo sēdi pašreizējā domes sasaukuma deputāta amatā. Sēdes noslēgumā Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs pateicās A. Ceļapīteram par domē deputāta amatā paveikto un novēlēja godam pārstāvēt sevi, Madonas novadu un valsti jau parlamenta līmenī.

“Redzot un zinot Andreja ievērojamo pieredzi un zināšanas, esmu drošs, ka viņš ierosinās un paveiks daudz labu darbu. Savā un kolēģu vārdā vēlu Andrejam veiksmi un panākumus Saeimā,“ domes sēdē apsveikuma vārdus A. Ceļapīteram veltīja AGRIS LUNGEVIČS, uz atvadām dāvājot vietējā amatnieka darinātu koka pulksteni, kas simbolizē gan ilgo laika posmu, kas pavadīts strādājot pašvaldībā, gan laiku, kas jau sācis tikšķēt 14. Saeimas deputāta amatā.  

Jāatgādina, ka A. Ceļapītera pieredze pašvaldības darbā mērāma teju trīs desmitgadēs. 1994. gadā viņu ievēlēja par Praulienas pagasta padomes priekšsēdētāju. No 1997. gada līdz pirmajai administratīvi teritoriālajai reformai (ATR) 2009. gadā, kuras rezultātā tika likvidētas rajona padomes, A. Ceļapīters bija Madonas rajona padomes priekšsēdētājs. Līdztekus tam no 2001. līdz 2009. gadam A. Ceļapīters vadīja Madonas pilsētas domi. Pēc ATR A. Ceļapīters vadīja pirmos divus Madonas novada pašvaldības domes sasaukumus, bet no 2017. gada līdz pat savai ievēlēšanai 14. Saeimā A. Ceļapīters bija Madonas novada pašvaldības domes deputāts.  

Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists

Foto: Ieva Ābele, Saeima 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums