.

Nobalso par savējiem DIŽPROJEKTĀ 2021!

iesūtīts: 2022.02.22 13:51
Madonas novada fonds LEADER Dižprojektam 2021 izvirzījis projektu "Broņislavas Martuževas dzejas klēts un Broņislavas Martuževas dzejas klēts teritorijas sakārtošana un pakalpojumu uzlabošana".

Latvijas Lauku Foruma iniciētajai Latvijas partnerību balva LEADER Dižprojekts – tie ir Vietējo iniciatīvu projekti, kuri realizēti Vietējās rīcības grupas darbības teritorijā ar LEADER ELFLA vai EJZF fonda atbalstu un kuri ir teritorijas lepnums un aktīvo ļaužu darbības apliecinājums.

Konkursa mērķis ir  popularizēt unikālas un reģionu teritorijām un iedzīvotājiem nozīmīgas idejas, kas īstenotas ar LEADER pieeju un saņēmis finansējumu. Jāatceras, ka galvenā nav projektu savstarpējā sacensība, bet gan lepošanās ar paveikto, sabiedrības informēšana par līdzcilvēku paveikto, iedrošinot arī citus aktīvai rīcībai.

Dižprojekts 2021 nominācija tiks piešķirta, balstoties uz partnerību, ekspertu un sabiedrības balsojumu.

Madonas novada fonds šogad dižojas ar nodibinājuma Broņislavas Martuževas fonds Rakstītāja īstenoto projektu, kura gaitā tika izveidota piemiņas vieta "Broņislavas Martuževas dzejas klēts", kas veicina dzejnieces, viņas dzimtas un likteņa līdzbiedru pamatvērtību uzturēšanu dzīvā kultūrapritē.

Līdz 28. februārim iespējams atbalstīt savējos, spiežot "Patīk" un daloties ar ierakstu TIKAI Latvijas Lauku foruma sociālajās vietnēs
Balsojuma rezultāts dos 1/3 daļu no kopējā kandidāta vērtējuma.

Saite uz Dižprojekts 2021 aprakstu un visu projektu uzskaitījumu ŠEIT.


NOBALSO PAR SAVĒJIEM!

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums