.

Sācies balsojuma par DIŽPROJEKTU 2020!

iesūtīts: 2021.02.01 15:16
Madonas novada fonds konkursam izvirzījis LEADER projektu - Lat Angus “Lopu kautuves pārbūve bioloģiskās saimniecības attīstībai”.

Latvijas Lauku Foruma iniciētajai Latvijas partnerību balva LEADER Dižprojekts – tie ir Vietējo iniciatīvu projekti, kuri realizēti VRG darbības teritorijā ar LEADER ELFLA vai EJZF fonda atbalstu un kuri ir teritorijas lepnums un aktīvo ļaužu darbības apliecinājums.

Konkursa mērķis ir  popularizēt unikālas un reģionu teritorijām un iedzīvotājiem nozīmīgas idejas, kas īstenotas ar LEADER pieeju un saņēmis finansējumu. Jāatceras, ka galvenā nav projektu savstarpējā sacensība, bet gan lepošanās ar paveikto, sabiedrības informēšana par līdzcilvēku paveikto, iedrošinot arī citus aktīvai rīcībai.

Dižprojekts 2020 nominācija tiks piešķirta, balstoties uz partnerību, ekspertu un sabiedrības balsojumu.
Līdz 15. februārim iespējams atbalstīt savējos, spiežot "Patīk" un daloties ar ierakstu sociālajos tīklos Facebook, Twitter un Instagram

Balsojuma rezultāts dos 1/3 daļu no kopējā kandidāta vērtējuma, kā arī sociālajos medijos atbalstītākajam projektam būs pārsteiguma sveiciens! 

Saite uz Dižprojekts 2020 aprakstu un visu projektu uzskaitījumu ŠEIT.

Atgādinājumam - par 2018. gada Dižprojektu kļuva nodibinājuma „Madonas novada fonds” izvirzītais SIA “REZIDENCE” realizētais projekts „Ekskluzīva restorāna „Vakars uz ezera” izveide Kāla ezerā”.

NOBALSO PAR SAVĒJIEM - LAT ANGUS!

Lauma Kalēja 
Latvijas Lauku forums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums