.

Priecīgus Ziemassvētkus!

iesūtīts: 2020.12.24 10:01
Savādāks nekā citkārt, Ziemassvētku laiks ir atnācis! Šajā satrauktajā svētku laikā ir viegli nomaldīties, tādēļ novēlam, lai izdodas atrast laiku sajust patieso svētku nozīmi. Svētku noskaņu radīs arī Madonas novadā rotātās ēkas, to pagalmi, kā arī daudzās ārtelpu aktivitātes, kuras apmeklēt, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, aicinām ikvienu novada iedzīvotāju.

Madonas pilsētā šogad iedzīvināta jauna tradīcija - izveidots “Ziemassvētku gaismas ceļš”. Divpadsmit dažādās pilsētas vietās koncentrētie gaismas vides objekti veido pastaigu maršrutu cauri visai pilsētai. 

Nepalaid arī garām iespēju satikt arī kādu no 13 rūķu takas "Tuvu tuvāk, vēl tuvāk Ziemassvētkiem…” rūķiem un izpildīt viņa uzdevumu!

Par jaunu tradīciju uzskatāma arī piecu eglīšu uzstādīšana dažādās Madonas pilsētas apkaimēs. Eglītes uzstādītas apkaimju iedzīvotāju radošo ieceru īstenošanai. 

Par šim aktivitātēm plašāk lasi: Ziemassvētku gaismas ceļš

Laikā, kad koncertus klātienē apmeklēt nevaram, Madonas novada pašvaldība piedāvā trīs svētku noskaņu koncertus 26. decembrī baudīt Mana Madona Youtube kanālā, kā arī atverot logus daudzdzīvokļu māju rajonos. 
15.00 Muzikāls uzvedums "SĪKSTUĻA ZIEMASSVĒTKI"
‌17.00 Koncerts "LEDUSPUĶE TAVĀ LOGĀ"
‌‌19.00 Grupas "Rahu the Fool" uzstāšanās

‌Plašāk par koncertprogrammu: Ziemassvētku koncerti 

‌Ar mērķi veicināt Ziemassvētku laikam un Jaunā gada tematikai atbilstošas noskaņas radīšanu pilsētā un pagastos, šogad, pēc sešu gadu pārtraukuma, Madonas novada pašvaldība ir atjaunojusi tradīciju rīkot konkursu “Skaistākais Ziemassvētku noformējums”.

Konkursā aicinām piedalīties ikvienu Madonas novada privātmājas vai daudzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotājs, uzņēmumu un iestādi (valsts un pašvaldības), kas svētku laiku vēlas padarīt skaistāku, košāku un svinīgāku.

Plašāk par konkursu: Skaistākais Ziemassvētku noformējums

Lai silti un mierpilni Ziemassvētki jums un jūsu mīļajiem! 

Madonas novada pašvaldība
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums