.

Zemessardze sveic Madonas novada iedzīvotājus valsts svētkos

iesūtīts: 2020.11.09 13:26
Novembris Latvijā ir īpašs, jo to atceramies kā Latvijas neatkarības cīņu mēnesi. 11. novembrī svinam Lāčplēša dienu, bet 18. novembris ir diena, kad īpaši godājam un izrādām mīlestību pret mūsu tautas vērtīgāko mantojumu – neatkarīgu Latvijas valsti. Mūsu uzdevums ir šo mantojumu dāvāt arī nākamajām paaudzēm.

Zemessardzes 25. kājnieku bataljona komandieris pulkvežleitnants Ģirts Pintāns sveic Madonas novada iedzīvotājus: “Savā un bataljona vārdā sveicu tautiešus valsts svētkos un vēlu Latvijai saules mūžu!  Godinot mūsu priekštečus, prasmīgos karavīrus, brīvības cīnītājus, aicinu pievienoties mūsu vienībai un turpināt latviešu karavīru tradīcijas.”

Patriotisms un valsts mīlestība jau vairāk nekā 29 gadus ir vienojusi tos Latvijas iedzīvotājus, kuri izvēlējušies pievienoties zemessargu rindām. Zemessardze kā lielākā Nacionālo bruņoto spēku struktūra un valsts teritoriālās aizsardzības pamats dod iespēju Latvijas Republikas pilsoņiem brīvprātīgi kalpot savai valstij, rūpējoties par tās drošību un aizsardzību. Mūsu valsts aizsardzību stiprina Latvijas tautas pašapziņa un vēlme aizsargāt savu valsti.

Aicinām svētkos ikvienam par sevi domāt kā būtisku valsts daļu. Savukārt tos Madonas novada iedzīvotājus, kuri vēlas dot ieguldījumu mūsu valsts aizsardzībā, Zemessardzes 25. kājnieku bataljons aicina pievienoties savam zemessargu pulkam, zvanot pa tālruni 1811, rakstot uz e-pastu esizemessargs@mil.lv vai personīgi ierodoties 25. kājnieku bataljonā, Gulbenē, Oskara Kalpaka ielā 58.

Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība!

Informāciju sagatavoja

Zemessardzes 2.Vidzemes brigādes

Informācijas daļa

Tālr.28326080

Facebook/Vidzemes brigādes zemessargi

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums