Izvēlne

SIA "Madonas ūdens" informē...

iesūtīts: 2021.12.09 11:38
SIA "Madonas ūdens" informē daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekus par iespēju veikt tiešos maksājumus par sabiedriskajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem, kā arī par ieviestajiem uzlabojumiem turpmākajā informācijas apmaiņā.



Par SIA “Madonas ūdens” tiešo maksājumu sistēmas turpmāko nodrošināšanu daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekiem

SIA “Madonas ūdens” atbilstoši Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma 17.3pantaregulējumam, nodrošina daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekiem iespēju veikt tiešos maksājumus par sabiedriskajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem.

Saskaņā ar Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma 17.3 panta pirmo daļu, tiešo maksājumu pakalpojuma nodrošināšana ir komercpakalpojums, ko nodrošina sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniedzējs par papildus samaksu, kas nosakāma atbilstoši Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma 17.4 panta regulējumam.

Tiešo maksājumu gadījumā, pakalpojuma sniedzēja darbības ar katru dzīvokļa īpašumu, tādas kā līgumu sagatavošana un slēgšana, maksājumu sadale, rēķinu sagatavošana, rēķinu apmaksas kontrole, tiesvedības un juridiskie pakalpojumi par katra dzīvokļa saistību neizpildi nav uzskatāmas par sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu un ar šīm darbībām saistītie izdevumi nav iekļauti pakalpojuma tarifā.

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs SIA “Madonas ūdens”, ar 2021.gada 1.novembri par tiešo norēķinu nodrošināšanu piemēro papildu maksājumu mēnesī EUR 0,80 + PVN apmērā. Šajā publikācijā centīsimies atbildēt uz jautājumiem, kas tiešo norēķinu kontekstā varētu interesēt pakalpojuma ņēmējus - skatīt pievienoto failu

 

Par uzlabojumiem informācijas apmaiņas jomā

Palielinoties darba apjomam, un lai racionālāk izmantotu darba resursus, SIA “Madonas ūdens” veicis uzlabojumus informācijas apmaiņas jomā. Tagad, zvanot uz fiksētajiem telefona numuriem (64807070, 64807071, 64807073) var bez darbinieku iesaistīšanas visu diennakti nodot ikmēneša skaitītāja rādījumus, vai darba laikā sazvanīt vajadzīgo darbinieku.

Zvanot uz telefona numuriem  64807070, 64807071, 64807073 jums tiek piedāvāta iespēja:

Nospiežot taustiņu 1 - nodot ūdens skaitītāja rādījumus.

Izvēloties šo sadaļu jums tiek paskaidrots, ka pēc signāla ir jāpasaka savs klienta numurs un pēc tam pēdējie skaitītāju rādījumi aukstajam un siltajam ūdenim. Jūsu paziņojums tiks ierakstīts balss pastkastē un dati tiks apstrādāti. Ja radīsies neskaidrības ar iesniegto informāciju, mūsu darbinieks ar jums sazināsies.

Nospiežot taustiņu 2 - Jūs savienos ar darbinieku.

Joprojām pastāv iespēja reģistrēties www.madonasudens.lv mājas lapā un ziņot skaitītāju rādījumus, vai deklarēt skaitītāju rādījumus, iemetot kvītiņu kāpņu telpās izvietotajās kastītēs.

Informāciju apkopoja un sagatavoja: Egils Kazakevičs

Madonas novada pašvaldības

Centrālās administrācijas

attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums