Nodarbībā "Zīdaiņa veselība aukstajā sezonā”

iesūtīts: 2022.09.25 15:56
Nodarbībā "Zīdaiņa veselība aukstajā sezonā” viesosies Aija Apsīte, sertificēta ārsta palīdze, pareizas mazuļa aprūpes konsultante.

Elpceļu slimības ikvienā gadalaikā nav nekas neierasts un diemžēl bieži vien tās skar arī topošās un jaunās māmiņas, kā arī mazuļus. Grūtniecības  un krūts zīdīšanas periodā daudzu medikamentu lietošana nav vēlama.

Tāpat bērniņam esot vēl pavisam maziņam daudzas māmiņas to nevēlas uzreiz pielietot ķīmiski radītus medikamentus. Šādos gadījumos ir labi zināt, ka simptomu parādīšanās gadījumā var pielietot arī dabiskas metodes, lai novērstu simptomus. Tomēr, lai ar pašārstēšanos nenodarītu vairāk ļauna nekā laba, svarīgi ir saprast, kādos gadījumos un kā ārstēties  vai atveseļoties saviem spēkiem, izmantojot dabiskos ārstniecības līdzekļus, bet kādos gadījumos meklēt neatliekamā medicīniskā dienesta vai ģimenes ārsta palīdzību.



Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem”, Nr. 9.2.4.2/16/I/092 mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Madonas novada iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

‌‌‌Informāciju ievietoja 

‌Indra Veipa
‌‌Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses
‌pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” 
‌sabiedrisko attiecību koordinatore
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums