Novada čempiones volejbolā sievietēm – Madonas BJSS -91 komanda

iesūtīts: 2010.05.10 11:45
Noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā sievietēm. Čempionātā piedalījās 9 komandas – Madonas BJSS – 95, Madonas BJSS – 92, Madonas BJSS – 91, Lubāna, Varakļānu vsk., Ozolciems(Mārciena), Madona, Kusa, Mētriena.

Komandas katra ar katru izspēlēja 2 riņķus noskaidrojot vietas no 1. - 9. vietai. Ceturtdaļfinālspēles notika 7.maijā Madonas pilsētas 2.vsk.,un Madonas BJSS – 92 uzvarēja Varakļānu vsk. komandu ar rezultātu 2:0, un iekļuva pusfinālā, otrajā ceturtdaļfinālspēlē Madonas BJSS – 95 ar rezultu 2:0 uzvarēja Lubānas komandu un arī ieguva tiesības cīnīties pusfinālā.
Pusfinālu un finālspēles notika 8.maijā Madonas pilsētas sporta centrā. Pirmajā pusfinālspēlē Madonas BJSS – 91 ar rezultātu 3:0 uzvarēja Madonas BJSS – 92 komandu. Otrajā pusfinālā Mētrienas komanda ar rezultātu 3:1 uzvarēja Madonas BJSS – 95 komandu. Spēlē par Madonas novada čempionāta bronzas medaļām Madonas BJSS -95 spraigā spēlē ar rezultātu 3:2 uzvarēja Madonas BJSS -92 komandu.
Cīņā par Madonas novada čempionu titulu sacentās Madonas BJSS -91  un Mētrienas komandas.Pirmo setu ar rezultātu 25:11 uzvarēja Mētriena, bet nākamos 3 setos uzvarēja Madonas BJSS – 91 komanda(pa setiem – 25:13;25:20;25:22) un uzvarot ar rezultātu 3:1, kļuva par Madonas novada atklātā čempionāta sievietēm uzvarētājām.
Uzvarētājkomandā spēlēja -  Karīna Šeškena, Baiba Matule, Sintija Kurtiša, Linda Kļimanova, Signe Šeškena, Līva Krūmiņa un Alīse Leimane. Komandas treneris - Jānis Sudārs.
Godalgoto vietu ieguvējkomandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus un diplomus, dalībnieces medaļas un diplomus, bet uzvarētājkomandas dalībnieces arī piemiņas veltes.
Novada čempionāti zāles volejbolā ir noslēgušie, bet volejbola aktivitātes turpinās, jau 15.- 16. maijā Madonas pilsētas 2. vsk. un Madonas pilsētas sporta centra laukumos notiks Latvijas jaunatnes čempionāta volejbolā meitenēm finālspēles, kur par medaļām cīnīsies arī Madonas BJSS – 95 gada komanda. Aicinām skatītājus nākt un atbalstīt mūsu meiteņu komandu.
22.maijā Madonas pilsētas sporta centrā un Madonas pilsētas 1. vsk. sporta zālē notiks Madonas kauss volejbolā pieaugušajiem, ko organizē volejbola klubs Madona un Madonas novada pašvaldība.

Madonas novada pašvaldības 
sporta darba organizators 
M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums