Madonas florbola audzēkņi izcīna medaļas Latvijas čempionātā

iesūtīts: 2010.04.19 15:09
Noslēdzies ir Latvijas florbola čempionāts virslīgā, kurā dažādās komandās spēlēja arī Madonas florbola audzēkņi. Finālcīņas par čempiona titulu norisinājās līdz 4 uzvarām, un 17.aprīlī Valmieras Olimpiskajā centrā notika finālsacensību 5 spēle, kurā ar rezultātu 6:4 uzvarēja RTU-Inspekta komanda un uzvarēja spēļu summā ar 4:1.

Par Latvijas florbola čempioniem 2009./2010.gada sezonā kļuva RTU- Inspekta komanda, kuras sastāvā spēlēja vārtsargs Valerijs Bodnieks un uzbrucējs Edgars Gailums. Valērijs teicami aizvadīja finālspēles, aizstājot pamatvārtsargu, kurš bija guvis traumu. Atzinīgus vārdus par Valerija spēli, pēcspēles intervijā izteica gan komandas treneris, gan komandas kapteinis, jo kā zināms hokejā un arī florbolā, puse no komandas ir vārtsargs un to arī Valērijs apliecināja. Pavisam šinī sezonā Valērijs piedalījies 32 spēlēs, nospēlējot 616 minūtes, pretinieks metis pa Valērija vārtiem 302 reizes (ielaisti 46 vārti), atvairīto metienu procents ir 84,77, kas ir 5 labākais rādītājs virslīgā.

            Edgars Gailums RTU-Inspekta komandas sastāvā nospēlēja 29 spēles, 8 gūti vārti un 3 rezultatīvas piespēles.

            Sudraba medaļas ieguva Lekrings komanda no Cēsīm, kuras sastāvā spēlēja Ivo Preiss. Ivo šinī sezonā komandas sastāvā nospēleja 23 spēles, guva 11 vārtus un izdarīja 9 rezultatīvas piespēles.

            Sveicam arī sportistu pirmo treneri Egīlu Ziņģiti ar panākumiem, jo viņš bija tas kas ielika pirmos florbola pamatus šo sportistu izaugsmē.

            24.aprīlī sāksies Madonas novada 1.atklātais čempionāts florbolā, spēles novada čempionāta laikā notiks Madonas sporta centra, Madonas pilsētas 1.vidusskolas un Kalsnavas pamatskolas sporta zālēs. Čempionātam ir pieteikušās 9 komandas, kas liecina par florbola spēles popularitāti mūsu novadā. Sacensības solās būt ļoti aizraujošas, jo līdzdalību čempionātā ir pieteikušas arī Rēzeknes, Gulbenes komandas. Čempionātā piedalīsies arī mūsu novada komandas – Madonas 1. vsk, Madonas jaunieši, Kalsnava, Kusa, Jaunkalsnava, Pažarnieki un Madonas patriots.

Visai informācijai varēs sekot līdzi Madonas novada mājas lapā – sports – aktualitātes.

 

                                                Madonas novada pašvaldības

                                                sporta darba organizators

                                                                                    M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums