Madonas novada sporta spēļu komandas ar mainīgām sekmēm uzsāk un turpina spēles Latvijas čempionātos!

iesūtīts: 2015.10.26 13:30
Pagājušajā nedēļā - Latvijas čempionātos dažādās līgās savas spēles aizvadīja arī Madonas novada sporta spēļu komandas volejbolā, basketbolā, telpu futbolā, florbolā un hokejā.

Volejbolā vīriešiem Nacionālajā līgā 2.divīzijā, teicami startē volejbola komanda Madona, kura četrās spēlēs ir izcīnījusi četras uzvaras un ir līdere savā divīzijā. 25.oktobrī pārliecinoši ar 3:0, tika uzvarēta komanda Valgunde/Jelgavas novads/. Nākamā spēle ir izbraukumā pret spēcīgo VK Ozolnieki 8.novembrī. Madonā nākamā spēle ir 11. novembrī Latvijas kausa sacensībās pret 1.divīzijas komandu Aizpute. Volejbolā sievietēm - Nacionālajā līgā spēlē Madona/Heta. Esam uzvarējuši komandu Liepājas SSS ar 3:0, bet zaudējums pret LLU ar 0:3.

Veiksmīgi Latvijas čempionātu telpu futbolā 1.līgā ir uzsākusi mūsu komanda FK Madona, kurai šis ir pirmais starts šāda līmeņa sacensībās. Madonas pilsētas sporta centrā 25.oktobrī ar rezultātu 4:1, tika pieveikta komanda DSV Transport.

Nedēļas nogalē dažādās līgās hokejā startēja abas mūsu novada hokeja komandas – HK Madona un Latvāņi. Entuziastu hokeja līgā, pēdējā spēlē HK Madona ar rezultātu 0:1 piekāpās HK Unimars, bet Neatkarīgajā amatieru hokeja līgā -  Latvāņi ar rezultātu 3:2 uzvarēja komandu RS Industry.

Florbolā Latvijas čempionātā 1.līgā FK Madona nospēlējot piecas spēles ir izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvoti četri zaudējumi. Pēdējā spēlē 25.oktobrī – Lielvārdē zaudēts FK Rīga – 1 ar 2:6. Arī florbola komanda Kalsnava Latvijas čempionātā 2.līgā ir nospēlējusi piecas spēles un izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi četrus zaudējumus. Pēdējais zaudējums 23.oktobrī – Valkā, pret FK Valka ar rezultātu 5:8.

Latvijas basketbola 3.līgā startē BJSS/Madona komanda. Nospēlētas ir trīs spēles – viena uzvara un divi zaudējumi. Pēdējais zaudējums – Krāslavā pret BK Krāslava ar rezultātu 55:67.

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators  M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums