Madonai Latvijas Nacionālajā līgā 2. divīzijā volejbolā trešā uzvara

iesūtīts: 2015.10.21 08:32
Madonai trešā uzvara. Latvijas Nacionālās līgas 2. divīzijas jaunās sezonas trešajā spēlē Madonas sporta centrā, vīriešu volejbola komanda Madona ar rezultātu 3:0( 26:24;25:22;25:21) uzvarēja RVS/Pērkons komandu no Rīgas.

 Šajā spēlē mūsu komanda labi spēlēja setu galotnēs, kad Edmunds Malta un Gatis Līcītis, veiksmīgi cementēja mūsu komandas spēli blokā un bija rezultatīvi uzbrukumā. Ar veiksmīgu spēli blokā visā spēlē tika izcīnīti 11 punkti, uzbrukumā Gatim  Līcītim 6 punkti, Edmundam Maltam 7 punkti. Labas gremdserves un rezultatīvu spēli uzbrukumā rādīja Nauris Pulkstenis. Pēc trīs spēlēm Madonas komanda ir ieguvusi 9 punktus un turnīra tabulā joprojām atrodas 1. vietā. Otrajā vietā ar 9 punktiem trīs spēlēs bet sliktāku uzvarēto un zaudēto setu attiecību V/K Valka, trešo vietu ar 5 punktiem četrās spēlēs ieņem V/K Ozolnieki. 
Nākošā mūsu komandas spēle 25. oktobrī plkst. 15.00  Madonas sporta centrā, kad mūsu komandas pretinieks būs V/K Valgunde. Paredzams, ka šajā spēlē atkal laukumā redzēsim abus “libero” spēlētājus Dzintaru Šķēlu un Raiti Zukuli.

Tāpat kā iepriekšējās spēlēs komandai ļoti palīdzēs  līdzjutēju atbalsts! 

Komandas treneris,

Guntis Lazda.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums