Noslēdzies Madonas novada čempionāts zolītē

iesūtīts: 2014.12.30 11:55
2014. gada 21. decembrī ar 8. kārtu noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts zolītē. Ziemas un rudens sezonā tika izspēlētas 8 kārtas pa 24 partijām katrā. Vērtēti tika 6 kārtu labākie rezultāti.

  Pēdējā kārtā  dalību ņēma arī 2014. gada republikas čempions zolītē alūksnietis Jānis Praznicāns, kurš 32 dalībnieku konkurencē izcīnija 2. vietu.  Kopumā gada  garumā čempionātā piedalījās 54 dalībnieki  pārsvarā no Vidzemes un Latgales  novadiem. Kopvērtējumā par 2014. gada  Madonas novada čempionu zolītē kļuva Ilgvars Gritāns, kurš Madonas novada pašvaldības dāvāto kausu un zelta medaļu aizveda uz Viļāniem. Sudraba godalga palika Madonā –Raimondam Skujam, bet  bronzas medaļu izcīnīja rugājietis Elmārs Pipurs. Vēl ar medaļām tika apbalvoti 4., 5. un 6. vietas ieguvēji: dalībnieks no Gulbenes Ilmārs Stojašs un divi madonieši – Jānis Vilcāns un Māris Kalniņš.

Paldies par čempionāta organizēšanu un vadīšanu Rudolfam Kalniņam.                                                                                                                                Jauni turnīri zolīte atsāksies ar  2015. gada 18. janvārī. Vairāk informācijas mājas lapā–www. zolei.lv. Laipni lūgti piedalīties!

                                                                                Čempionāta koordinators Jānis Vilcāns    
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums