Turnīrā „Madonas kauss-2014”basketbolā

iesūtīts: 2014.01.09 10:24
Agnis Beķeris treneris

     4.un5.janvārī Madonas pilsētas sporta centrā notika jau ikgadējais starptautiskais jauniešu basketbola turnīrs „Madona cup -2014”. Šogad uz turnīru tika aicinātas U-15 (1999.g.dz.) un U-11 (2003.g.dz.) jauniešu komandas. Katrā vecuma grupā piedalījās 5 komandas, kuras dienā aizvadīja 2 spēles. Kopā turnīra aizvadītas 20 spēles.

     U-11 vecuma grupā turnīrā piedalījās komandas -Madona, Balvi, Jēkabpils, BJBS Ķeizarmežs, Ērgļi/Cesvaine.

     Pirmajā dienā Madonas jaunie basketbolisti izcīnīja uzvaras pār Balvu 48:24 un Ērgļi/Cesvaine 53:28 komandām, bet otrajā dienā piekāpāmies BJBS Ķeizarmežs 49:72 un ļoti dramatiskā cīņā arī zaudējums Jēkabpils komandai 50:52. Vietu sadalījums turnīram noslēdzoties bija 1.vieta BJBS Ķeizarmežs, 2.v. Jēkabpils, 3.v.Madonas BJSS, 4.v.Ergļi/Cesvaine, 5.v.Balvi. Jāuzteic Ērgļi/Cesvaine komanda,kuras sastavā šajā turnīrā startēja puse jaunāku spelētaju.Turnīra pēdējā spēlē I.Tetera trenētie puiši speja uzveikt Balvu komandu 45:28.

     U-15 vecuma grupā turnīrā piedalījās Joniškio SC(Lietuva), Jēkabpils, Ezerzeme/Viļāni, Madona/Ērgļi, Madonas BJSS komandas.

     Pirmajā dienā Madonas BJSS komanda tikās ar Madona/Ērgļi (parsvarā spēlēja 2000.g.dz.jaunieši) un Ezerzeme/Viļāni komandām. Abās spelēs izcīnītas parliecinošas uzvaras. Otrajā turnīra dienā tikāmies ar Joniskio SC komandu.Spēle izvertās ļoti grūta, bieži vien mēs nebijām tik ātri un precīzi kā pretinieks. Nervozēšana bija liela, jo ceturtās ceturtdaļas sākumā mums vēl bija mīnus 6, trešajā un otrajā ceturtdaļās bija pat  mīnus 14 punkti. Pēdējā ceturtdaļā saprotot pretinieku speli uzbrukumā, labak darbojamies aizsardzībā un spēlē svinējām uzvaru 81:66. Otrajā dienas spēlē uzvara arī pār Jēkabpils komandu un turnīrā izcīnīta uzvara. Beigu sadalījums pa vietām- 1.v.Madonas BJSS, 2.v.Joniskio SC, 3.v. Jēkabpils, 4.v.Ezerzeme/Viļāni, 5.v.Madona/Ērgļi komanda.

     Jāuzteic U-15 komandas puiši, kuri vēl īsti nebija atguvušies no 5 dienu treniņnometnes  Ērgļos, bet spēja tikt galā ar veselības problēmām un godam aizvadīt so turnīru , un nu jau 10.-12.janvarī gatavoties „Cēsu kauss-2014” turnīram.

     Liels paldies visiem spēlētājiem, treneriem, vecākiem, tiesnešiem, atbalstītājiem, sporta centra darbiniekiem par šī turnīra veiksmīgu norisi un Madonas pilsētas pozitīvu reklāmu! Rīgas un lietuviešu komandas bija ļoti gandarītas par piedalīšanos šajā turnīrā, par visiem uzņemšanas apstākļiem- ēdināšanas pakalpojumiem bārā-kafejnīcā „Efeja”, nakšņošanu vienīcā Madona un spēlēm Madonas pilsētas sporta centrā!


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums