Madonas pilsētas “Ziemassvētku kauss” basketbolā 22.decembrī

iesūtīts: 2013.12.04 15:13

MADONAS PILSĒTAS DOMES ATKLĀTAIS BASKETBOLA TURNĪRS VĪRIEŠIEM „ZIEMASSVĒTKU KAUSS-2013”.

Turnīra kārtība:

Laiks.

Spēļu laiks apakšgrupās - 4 x 5 minūtes-„netīrais ”laiks, bet spēles pēdējās 2 minūtes-„tīrais” laiks. Izejot no grupas, 1.un 2.vietām spēlējot ”krustu”- 4 x 6 min. ”netīrais laiks”, spēles pēdējās 2 min. ”tīrais” laiks. Apakšgrupās un „krustā” neizšķirta gadījumā-papildlaiks 3 min. „tīrais” laiks. Spēlē par 1. un 3. vietu, spēļu laiks 4 x 7 minūtes-„tīrais” laiks. Ja spēlē ir neizšķirts, seko 5 min. (”tīrais” laiks) pagarinājums, līdz tiek noskaidrota uzvarētāja komanda.

Maiņas.

Apakšgrupu spēlēs un spēlēs par 1. un 3. vietu maiņas notiek pie galdiņa ar spēles laika apturēšanu un maiņas pieprasīšanu tiesnešiem pie galdiņa (pēc FIBA noteikumiem).

Fināls.

Katras apakšgrupas 1.un 2. vietas ieguvēj komandas saņem tiesības spēlēt „krustu” un vēlāk cīnīties mazajā finālā par 3.vietu un lielajā finālā par 1.vietu. Pārējās apakšgrupu komandas, turpmākajām cīņām nekvalificējas.

Minūtes pārtraukumi: Apakšgrupu(4x5 min.) un „krustu” (4x6 min.) spēlēs komandai 2 min. pārtraukumi, bet spēlēs par 1.un 3.vietu 1 -1 -1 -2.

Ja spēlētāju noraida no laukuma, viņš tālāk turnīrā piedalīties nedrīkst. Ja komanda izcīna godalgotu vietu, noraidītais spēlētājs balvu nesaņem! Būsim korekti un iecietīgi!!!

 Nolikums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums