Madonas novada sporta spēļu komandas ar mainīgām sekmēm startē Latvijas čempionātos

iesūtīts: 2013.11.25 17:24
Madonas novada sporta spēļu komandas volejbolā, basketbolā, florbolā uzsākušas un turpina spēles Latvijas čempionātos.

Latvijas čempionātā florbolā virslīgā FK Madona, Madonas pilsētas sporta centrā 22.novembrī uzņēma Talsi/Triobet komandu un uzvarēja ar rezultātu 8:5, bet jau 24.novembrī Bauskā ar rezultātu 12:6 uzvarēja Bauskas komandu, sagādājot pārsteigumu florbola aprindās. Ar izcīnītajiem 15 punktiem FK Madona virslīgas tabulā atrodas 9.vietā, pavisam čempionātā piedalās 14.komandas. Nākamā spēle Madonā 29.novembrī plkst.20:00 ar Lekrings/Cēsis komandu.

Florbola čempionātā 2.līgā Madona2 komanda tikās ar grupas līderiem Kokneses komandu un uzvarēja ar rezultātu 7:6. 23.novembrī savā starpā tikās abas mūsu novada komandas Kalsnava un Madona2. Ar rezultātu 9:5 pārāki bija Madona2. Vēl Kalsnavas komanda savās mājās tikai pagarinājumā ar rezultātu 9:10 piekāpās Krustpils komandai.

Latvijas basketbola 3.līgā BK Madona, Madonas pilsētas sporta centrā ar rezultātu 58:84 atzina Rīgas Tehniskās Universitātes pārākumu.

Savus čempionātus ir uzsākušas arī sieviešu un vīriešu volejbola komandas. Vīriešiem 1.līgā Madonas pilsētas sporta centrā, Madona ar 3:1 uzvarēja Rēzeknes novada komandu, Jēkabpilī piekāpās SK Jēkabpils Lūši ar 0:3, bet Talsos uzvarēja ar 3:2 Ziemeļkurzemes komandu. Nākamā spēle Madonas komandai 1.decembrī plkst.14:00 ar Junioru izlase/RVS komandu.

Sievietēm Heta/Madona Rīgā ar rezultātu 3:0 uzvarēja Kuldigas NSS komandu, bet ar 0:3 zaudēja Latvijas Universitātes komandai.

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators 
M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums