BK Madona uzsāk spēles Latvijas basketbola līgā

iesūtīts: 2013.10.18 14:02
Ar spēlēm Madonas pilsētas sporta centrā 10. un 17.oktobrī, basketbola klubs „ Madona” ir uzsācis spēles Latvijas basketbola 3. līgā. Klubs tika nodibināts 2012.gadā, pateicoties Māra Caunīša( kluba prezidents) un trenera Agņa Beķera iniciatīvai. Komandas sastāvā spēlē spēlētāji, kuri savas basketbola iemaņas apguvuši un apgūst Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolā. Latvijas basketbola 3.līgā šosezon spēlē 14.komandas.

10.oktobrī sezonas atklāšanas spēlē BK Madona uzņēma Saulkrastu komandu. Aizraujoša spēlē ar rezultātu 70:64 uzvaru izcīnīja viesi. Mūsu komandā rezultatīvākie spēlētāji bija Edgars Saulītis – 20 punkti un Voldemārs Krieviņš – 16.punkti.

17.oktobrī tika uzņemta SK Rūjiena komanda. Spēles gaitā pārsvarā vadība atradās BK Madona komanda, bet spēles izskaņā madonieši pieļāva vairākas kļūdas un spēles gala rezultāts 97:90 SK Rūjiena komandas labā. Rezultatīvākie mūsu komandā  Alvis Lazdups – 20.punkti un Artūrs Škute – 15.punkti.

Klubs ir domājis arī par skatītāju piesaistīšanu. Reklāmas ar spēļu datumiem un laikiem ir izvietotas Madonas pilsētas iestādēs un tirdzniecības vietās, kā arī masu plašsaziņas līdzekļos.

 Biļetes cena uz spēli ir Ls 0,25. Nopērkot biļeti skatītājiem ir arī iespēja piedalīties soda metienu konkursā(soda metienu konkursanti tiek noteikt ar izlozes palīdzību – katrā spēlē 5 skatītāji), katrā spēlē. Uzvarētājs saņem balvu.

Sezona ir tikai sākumā un novēlēsim mūsu komandai veiksmīgus startus turpmākajā sezonas gaitā, nāksim uz Madonas pilsētas sporta centru un atbalstīsim savu komandu.

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators  
M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums