Madonas novada pašvaldību sporta spēlēs uzvar Barkavas komanda

iesūtīts: 2013.08.22 12:58
Sporta un atpūtas bāzē „ Smeceres sils” 2013.gada 17.augustā, Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim, paceļot Latvijas Valsts karogu, svinīgi tika atklātas Madonas novada pašvaldību 4. sporta spēles. Dalībniekus, kuru kopskaits šogad tuvojās diviem simtiem, atklāšanas parādē ieveda sporta spēļu galvenais tiesnesis Gunārs Ikaunieks. Sporta spēļu dalībniekus uzrunāja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs. Pavisam sporta spēlēs šogad piedalījās 13. Madonas novada pašvaldības pagastu pārvalžu un novada domes administrācijas komandas.

Sacensības sākās ar foto orientēšanās sacensībām, kurās pirmo vietu izcīnīja Sarkaņu komanda, otrajā vietā Prauliena, bet trešie Barkavas komandas dalībnieki.

Sporta bāzes tiesnešu un loģistikas centra konferenču zālē komandas sacentās zolītē.  Pirmajā vietā Barkava, otrie Lazdona, bet trešie Kalsnavas zolmaņi. Individuāli zolītē pirmais – Andris Mugurevičs(Barkava), otrajā vietā – Jānis Trops(Mētriena), bet trešajā vietā Spodra Švarca(Vestiena).

Makšķernieki kolektīvi devās uz Karjera ezeru, lai piedalītos lielā loma sadalīšanā. Komandām pirmajā vietā Mārciena, otrie – Kalsnava, bet trešie – Ļaudonas makšķernieki. Individuāli pirmais Andris Turkins(Mārciena), otrais Viktors Ūdris(Kalsnava), bet trešais Andris Glaudāns(Ļaudona).

Kā jau vienmēr ļoti aizraujošas sacensības notika pašvaldību populārākajā sporta veidā volejbolā. Pirmie Mētrienas volejbolisti, otrie Madonas komandas spēlētāji, bet trešajā vietā – Barkavas komanda.

Jautrības stafetē pirmajā vietā – Kalsnavas komanda, otrajā vietā Sarkaņi, bet trešie – Vestiena.

Basketbola metienos – pirmajā vietā – Madonas komanda, otrajā vietā – Ļaudonas komanda, trešajā vietā – Barkavas komanda.

Komandu spēlē krokets uzvarēja Mētrienas komanda, otrajā vietā – Lazdonas komanda, bet trešajā vietā – Madonas komanda.

Pavisam jauna aktivitāte tika izmēģināta sporta spēlēs, pateicoties sporta bāzē ierīkotajam kāpšanas laukumam – lotoss, ziedu visātrāk izdevās atvērt Ošupes komandai, otrie – Barkavas komanda, bet trešie – Aronas komanda.

Priekšnieku divcīņas sacensībās(šaušana + krokets) uzvarēja – Jānis Sirmais(Liezēre), otrajā vietā – Artūrs Vīle – Bērziņš(Vestiena), bet trešajā vietā ierindojās Andrejs Piekalns(Arona) un Andris Simtnieks(Sarkaņi). Dāmām pirmā Ilze Dreimane(Ļaudona).

Individuālajās sacensībās – „ trāpi mērķī” uzvarēja Anita Kidala un Artjoms Soldatovs, šautriņu mešanā pirmie – Ilze Dreimane un Ivars Stoma, riņķu mešanā  čempioni – Santa Veipa un Edgars Gailums, bet spēlē atmiņa – labākie Agnese Dadzīte un Marģers Smudzis.

Protams neatliekama sporta spēļu sastāvdaļa ir kopvērtējums. Saskaitot punktus 8.labākajās komandu disciplīnās, varētu teikt tā – pārliecinoši uzvarēja saliedētā Barkavas pagasta pārvaldes komanda ar savu komandas kapteini Aleksandru Šrubu. Otrajā vietā – Kalsnavas pagasta pārvaldes komanda, bet trešajā vietā Vestienas pagasta pārvaldes komanda.

Paldies saku visām komandām par piedalīšanos sporta spēlēs, domāju ka bija interesanti ne tikai sportot, bet arī redzēt klātienē sporta un atpūtas bāzi „ Smeceres sils”, ar ko Madonas novads lepojas ne tikai Latvijas mērogā, bet nu jau arī Pasaules līmenī. Paldies visai tiesnešu komandai par darbu un galvenajam tiesnesim Gunāram Ikauniekam.

Mirkļus no sporta spēlēm var apskatīt www.madona.lv sadaļā sports/foto galereja

                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators     M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums