Madonas novada kausā florbolā piedalās 9.komandas

iesūtīts: 2013.04.30 10:40
27.-28.aprīlī Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Madonas novada kausa izcīņa florbolā vīriešiem. Sacensībām pieteicās un piedalījās 9.komandas(Kalsnava, Cesvaine, Veckalsnava, Madonas Lokomotīve, Jaunkalsnava, Resnie Putni(Madona), Ziemeļblāzma/1.vidusskola, Varska/Rēzekne/, VUGD/Madona/).

Komandas ar izlozes palīdzību tika sadalītas divās apakšgrupās, kur katra ar katru izspēlēja vienu apli noskaidrojot komandas pusfinālistes.

Savās apakšgrupās visas uzvaras izcīnīja Resnie Putni /Madona/ un Varska/Rēzekne/, otrie savās grupās bija Kalsnava un Madonas Lokomotīve.

Pirmajā pusfinālspēlē savā starpā tikās divas Madonas komandas, kuru sastāvos ir Madonas komandu spēlētāji Latvijas čempionātos florbolā 1.līgā un 2.līgā. Interesantā spēlē ar rezultātu 6:4 uzvarēja Madonas Lokomotīve un iekļuva finālā. Nākamajā pusfinālā Kalsnavas komanda sacentās ar Rēzeknes komandu Varska. Par spēles favorītiem tika uzskatīti Rēzeknes komanda, taču Kalsnavas komandas spēlētāji spēja izradīt lielu pretestību un tikai spēles pēdējās minūtē ļāva pretiniekiem iemest vairākus vārtus, piekāpjoties ar rezultātu 5:11.

Spēlē par trešo vietu sacentās Resnie Putni/Madona/ un Kalsnavas komandas, pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 2:0 Resno Putnu labā, otrajā puslaikā jau 5:0, bet tad sākās Kalsnavas komandas segšana pa visu laukumu un rezultāts jau kļuva 5:3. Skanot spēles beigu signālam rezultāts vairāk nemainījās un bronzas medaļas izcīnīja komanda Resnie Putni.

Spēlē par čempionu kausu, jau pirms spēles bija skaidras, ka cīņa būs asa, interesanta un agresīva, bet ne ar lielu vārtu guvumu. Abās komandās spēlēja daudzi spēlētāji, kuri FK Madona komandas sastāvā izcīnīja Latvijas čempionu titulu florbolā 1.līgā.

Spēles sāķumā vadībā izvirzījās Rēzeknes komanda, Lokomotīve rezultātu izlīdzināja, tad vadībā atkal Rēzekne, madonieši izlīdzina rezultātu un atskanot signālam par spēles pamatlaika beigām uz tablo rezultāts 3:3. Seko papildlaiks 10. minūtes vai līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem. Pieredze ņem virsroku un jau papildlaika 13.sekundē vārtus gūst Rēzeknes komanda – Varska un izcīna čempionu kausu.

Par kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju tiek atzīts Mārtiņš Zaikovskis/Varska/. Labākais vārtsargs Egīls Kazakevičs/Madonas Lokomotīve/, jāpiebilst ka Egīls pusfinālspēles laikā atvairīja 2 soda metienus, rezultatīvākais spēlētājs Edgars Gailums/Resnie Putni/. Sportisti saņēma piemiņas veltes un kausus.

Komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, komandu spēlētāji medaļas, bet uzvarētājkomandas spēlētāji arī piemiņas balvas. Komandas un spēlētājus apbalvoja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs, kurš pats arī cīnījās laukumā Kalsnavas komandas sastāvā.

Paldies sacensību tiesnešiem laukumā un spēles sekretariātā, kā arī Andrim Levim par sadarbību.

Uz tikšanos nākamajā sezonā florbola laukumos. Vairāk foto www.madona.lv sadaļā sports/foto galereja

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators                                 M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums