Madonas novada atklātā čempionāta volejbolā uzvar – Madonas pilsētas 2.vidusskolas komanda

iesūtīts: 2013.04.15 15:08
14.aprīlī Madonas pilsētas sporta centrā ar finālspēlēm noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem 2012./13.gada sezonā. Pavisam čempionātā piedalījās 10 komandas izspēlējot katra ar katru divus riņķus, nosakot pārus, kas spēlēs ceturtdaļfinālā un tālāk arī ceturtdaļfinālu uzvarētāji - pusfinālos. Regulāro čempionātu uzvarēja Mētrienas komanda, kura saņēma arī kausu par uzvaru regulārajā čempionātā.

Pirmajā pusfinālspēlē Mētrienas komanda ar rezultātu 3:1 uzvarēja komandu Heta un iekļuva finālā. Otrajā pusfinālā Madonas 2.vidusskolas komanda ar rezultātu 3:0 uzvarēja Ērgļi/Juniors komandu. Spēlē par 3.vietu Heta ar rezultātu 3:0 uzvarēja Ērgļi/Juniors komandu un izcīnīja bronzas medaļas.

Spēlē par Madonas novada atklātā  čempionāta titulu diezgan pārliecinoši ar 3:0(25:17;25:21;25:16) uzvarēja Madonas pilsētas 2.vidusskolas komanda un izcīnīja zelta medaļas, sudraba medaļas Mētrienas komandai.

Komandā spēlēja: Vasilijs Trusovs, Juris Indāns, Gatis Platpīrs, Dmitrijs Minovs, Dzintars Šķēls, Ernests berkmanis, Elvijs Ņekrasovs, Artūrs Zvejnieks, Vadims Rakstiņš un Valentīns Rakstiņš.

Godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas kausus, bet uzvarētāji arī piemiņas veltes.

Vairāk foto: www.madona.lv/sports/foto galereja

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators
 M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums