Sestdien un svētdien Madonas pilsētas sporta centrā - volejbols

iesūtīts: 2013.04.11 08:47
13.aprīlī Madonas pilsētas sporta centrā norisināsies LSVS.50.sporta spēļu finālsacensības volejbolā. Madonā ieradīsies sievietes vecuma grupa 45+, vīrieši vecuma grupas 40+ un vīrieši vecuma grupa 60+.

Atkarībā no pieteikušos komandu skaita (kas būs zināms 11.aprīlī), komandas spēlēs Madonas pilsētas sporta centrā un Madonas pilsētas 2.vidusskolā.

Jau savu dalību ir apstiprinājušas Cēsu, Valmieras, Daugavpils, Rīgas, Jūrmalas, Līvānu, Bauskas – Rundāles, Jelgavas, Garkalnes, Madonas novadu un pilsētu komandas.

Madonas novada komandas piedalīsies visās trijās grupās. Sacensību sākums plkst.10:00.

Ar sacensību spēļu secību varēs iepazīties jau 11.aprīlī pēc plkst.14:00, Madonas mājas lapā sadaļā – sports/veterānu sports.

Aicinām nākt atbalstīt mūsu sporta veterānus sacensību laikā.

14.aprīlī turpat Madonas pilsētas sporta centrā notiks Madonas novada atklātā čempionāta volejbolā vīriešiem pusfinālu un finālu spēles. Pirmajā pusfinālā 10:00, sacentīsies komandas Heta un Mētriena, bet otrajā pusfinālā 11:30 sacentīsies Ērgļi/Juniors un Madonas 2.vidusskolas komandas.

Spēle par trešo vietu paredzēta plkst.13:00, bet spēle par zelta medaļām un čempionu titulu plkst. 14:30.

Turpat sporta centrā uz otra laukuma, notiks Madonas novada regulārā čempionāta volejbolā sievietēm spēles ar Barkavas, Lubānas, Madonas, Li&Ko un Heta komandu piedalīšanos.

Skatītāji tiek laipni gaidīti arī uz šim volejbola spēlēm.

 Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators
M.Gailums


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums