Madonas atklātais skvoša čempionāts – 2013

iesūtīts: 2013.02.04 15:37
Ir samērā viegli noorganizēt kādu pasākumu vienu reizi , ne tik viegli noturēt interesentu uzmanību gadu no gada . Madonas skvoša kluba uzsāktā tradīcija organizēt atklāto skvoša čempionātu , pulcējot spēlētājus no daudzām valstīm , turpinās jau astoto gadu .Arī šā gada 2. februārī Rīgā , ,,Zelta boulinga” sporta centra astoņos skvoša kortos norisinājās Madonas atklātais skvoša čempionāts . Šogad pasākums pulcēja 53 sportistus no Latvijas, Igaunijas ,Lietuvas, Nīderlandes un Spānijas.

Sacensības tika organizētas 3 kategorijās- sieviešu, vīriešu  un vīriešu vecuma grupā virs 40 . Mūsu skvoša klubu pārstāvēja  14 sportisti

 Sieviešu grupā skaistākās spēles demonstrēja madonietes Linda Svilāne un Liene Rieba., liktenīgas sakritības pēc,  izspēlējot spēli jau apakšgrupā , un tad  arī  pusfinālā cīnoties  par 3. vietu. Viņu savstarpējās spēles  izpelnījās vislielākos applausus no skatītājiem. Grūtā, līdzīgā sacensībā 3. vietu ieguva Linda , Liene palika godpilnajā 4. vietā.

Par sieviešu grupas sacensību  uzvarētāju kļuva Ineta Mackeviča , kura no šī gada ir mūsu kluba biedre , lai arī turpina dzīvot un trenēties Liepājā..

Lielisku skvoša meistarību nodemonstrēja  Jānis Melderis, kurš ir aktīvs mūsu kluba biedrs, lai arī patreiz  dzīvo un savu spēles prasmi uzlabo Spānijā. Kopvērtējumā  Jānis izcīnīja 5. vietu, aizvadot 7 spēles un zaudējot  tikai vienu- pret A. Pāvulānu, kurš kļuva par vīriešu grupas  uzvarētāju.

Vīriešu kategorijā 40+, uzvarot visas spēles, 1. vietu izcīnīja V. Svilāns (Madona ), aiz sevis atstājot pieredzes bagāto liepājnieku J. Jēkabsonu , 3. vietā-  I.Liepiņš (Liepāja). Labi visas spēles aizvadīja arī madonietis  M. Kalniņš , ierindojoties 5. vietā.

 Turnīrs  aizvadīts godam , un ir gandarījums par labi padarītu darbu., par to, ka mūs atpazīst  ne tikai dzimtajā pusē , bet Madonas skvoša kluba un līdz ar to arī Madonas vārds  nu jau ir zināms un populārs skvoša piekritēju vidū pat tālu aiz Latvijas robežām .

Nobeigumā gribu teikt paldies visiem , kas ir veicinājuši un atbalstījuši šī pasākuma organizēšanas iespēju .

 

Sacensību organizators un dalībnieks – Voldemārs Svilāns.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums