Madonas Novada Kauss Hokejā

iesūtīts: 2013.01.23 15:18
Kad: 26.01.2013 Sākums 12:00 Kur: Madonas hokeja laukumā

Madonas novada kauss hokejā, tiek uzaicinātas piedalīties hokeja komandas no apkārtējām pilsētām un pagastiem, kā arī Balvu un Gulbenes hokeja komandas.

Dalības maksa par piedalīšanos turnīrā 10.00 Ls no komandas.

Turnīra formāts: Visas komandas izspēlē ar katru komandu, tādejādi noskaidrojot kādā secībā tas ierindojas pēc spēka samēriem. Spēlē uz laukuma 5 pret 5 plus vārtsargs katrai komandai. Vietu sadalījumu nosaka pēc punktiem – par uzvaru 3 punkti, vienāds rezultāts 1 punkts abām komandām, uzvara pēc spēles metienos 2 punkti. Spēles ilgums 2x 15 minūtes. Starplaiks starp periodiem 1 minūte .Pēc 15 minūtēm komandas mainās ar laukuma pusēm un spēlē 2.periodu 15 minūtes. Spēles laiks netiek apturēts apstājoties spēlei, izņēmums ir gadījumi kad tas neparedzamu apstākļu dēļ ir ilgāk par 2 minūtēm. Šajos gadījumos tiesnesis izlemj par piešķiramo kompensācijas laiku. Katra komanda drīkst izmantot 1x vienas minūtes pārtraukumu.

Visas spēles tiesās neatkarīgs tiesnesis.

Papildus info: Tiks organizēts ugunskurs laukuma malā, kur visiem apmeklētājiem un dalībniekiem būs pieejama bezmaksas tēja.

Lai pasākumu padarītu interesantāku arī priekš tiem, kas vēro no malas, būs hokeja elementu stafete kurā iesaistīsim arī gribētājus no skatītājiem.

Lai pasākumu noorganizētu lūgums atbalstīt Jūs ar Godalgām pirmajām 3 komandām, kā arī diplomus. Šobrīd tiek apzināts, cik komandas piedalīsies un tiek strādāts pie afišu izveides. No Jūsu puses būtu pateicīgi ja varētu noorganizēt nelielu paziņojumu laikrakstā ‘’Stars’’

Pieteikties : brunoholsts@gmail.com vai 26702032

 


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums