Balvas saņem „Sporta laureāti – 2012”.

iesūtīts: 2013.01.14 12:33
Madonas pilsētas kultūras namā 2013.gada 12.janvārī,notika pasākums „Sporta laureāts – 2012”, kurā tika sveikti sportisti, treneri, sporta veterāni, atbalstītāji, pašvaldības, klubi un cilvēki, kas ir nesuši ieguldījumu sporta dzīves organizēšanā, popularizēšanā un attīstībā. Pavisam tika sveikti 104. sporta laureāti, kā arī tika pasniegtas pateicības par sadarbību.

Balvas tika pasniegtas 21 nominācijā – veterānu sports, par ieguldījumu, vieglatētika, airēšana, karatē sports, sports cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, šaušana, spēka trīscīņā, skvošs, BMX, orientēšanās sports, futbols, burāšana, basketbols, distanču slēpošana, biatlons, spēkavīrs, sporta tūrismā, motosports, volejbols, par atbalstu sportā.

Pirmo reizi arī tika sveikti labākie pēc interneta balsojuma, kurā iedzīvotāji bija izteikuši savu viedokli balsojot internetā.

Pasākuma laikā tika pasniegta arī Latvijas III. Olimpiādē izcīnītā bronzas medaļa burāšanas sportā – Aldim Šuriņam.

Paldies saku pasākuma režisorei Aijai Špurei par brīnišķīgi sagatavoto pasākumu, paldies Madonas pilsētas kultūras nama kolektīvam, bērnu teātra studijas dalībniekiem, kuri vadīja pasākumu, māksliniekiem -  kuru kultūras programma radīja pacilātu svētku noskaņojumu, veikalam „Ādere” par skatuves noformējumu, Elvijam Tropam par vizuālo noformējumu.

Paldies visiem , kas piedalījās pasākuma „Sporta laureāts – 2012” organizēšanā un norisē.

Uz tikšanos „Sporta laureātā – 2013”.

                                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators    M.Gailums

Laureātu saraksts
BJSS laureāti

Foto galerijā – neliels ieskats pasākumā
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums