Sporta spēlēs uzvar www.madona.lv komanda

iesūtīts: 2012.08.22 10:02
18.augustā - Kalsnavā uz 3.Madonas novada pašvaldības darbinieku un ģimenes locekļu sporta spēlēm pulcējās Madonas novada pašvaldības no Aronas, Barkavas, Bērzaunes, Ļaudonas, Liezēres, Mārcienas, Mētrienas, Ošupes, Sarkaņiem, Vestienas un Madonas pilsētas, novada domes un novada administrācijas apvienotā, komandas. Sporta spēles norisinājās 9 komandu sporta veidos, kā arī dalībniekiem bija iespēja piedalīties individuālajos sporta veidos.

Sporta spēļu organizēšanu šogad bija uzņēmusies Kalsnavas pagasta pārvalde un sekojot piemēram no 1.sporta spēļu organizatora – Ošupes pagasta pārvaldes, paši sporta spēlēs nestartēja(par godīgu spēli).

Sporta spēles atklāja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs un Kalsnavas pagasta pārvaldes vadītājs Artis Mūrmanis. Skanot valsts himnai karogu pacēla pagājuša gada uzvarētāji Madonas komanda.

Pašvaldību darbinieku vidu vispopulārākajā sports veidā volejbolā uzvarēja Ošupes komanda, otrajā vietā Mārcienas komanda, bet trešie Mētrienas komanda.

Pirmo reizi sacensības notika orientēšanās sportā un šinī veidā uzvarēja Aronas komandas dalībnieki, aiz sevis atstājot Vestienas un Bērzaunes komandas.

Makšķerēšanā piedalījās 2 dalībnieki no komandas un uzvarēja Mārcienas komanda, otrie Ļaudonas makšķernieki, bet trešie Madonas copmaņi.

Florbola metienos komandām labākie Madonas komandas dalībnieki, otrie Sarkaņi, bet trešajā vietā Liezēres komanda.

Līdzsvara baļķa sacensībās visstabilākie Madonas komanda, otrajā vietā Aronas komanda, trešie Vestienas komanda.

Disciplīnu veidā - bumbu pārnešana labākie Sarkaņu komanda, otrie Mārciena, bet trešajā vietā Madona.

Jautrības stafetē – pirmajā vietā Arona, otrie – Liezēre un trešajā vietā Ļaudonas komanda.

Zolītē kārtis vislabāk dalījās Mētrienas komandai, otrajā vietā – Ošupe, trešie – Madonas komandas zolmaņi.

Individuāli šautriņu mešanā pirmie Ventis Stradiņš un Monta Rubene, makšķerēšanā – Andris Turkins, florbola metienos – Jānis Kļaviņš un Sintija Sloka, zolē – Andris Seržāns.

Pārvalžu vadītājiem sacensības notika zāles pļaušanā ar rokas izkapti. Visātrāk savu pļavu nopļāva Liezēres pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Sirmais, otrajā vietā Aronas pagasta pārvaldes vadītājs Andrejs Piekalns, bet trešajā vietā Madonas pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris. Pārvalžu vadītāju sacensībās sievietēm – uzvarētāja Ilze Dreimane, Ļaudonas pagasta pārvaldes vadītāja.

Sporta spēļu kopvērtējumā tika vērtēti 8 labākie veidi no 9 iespējamajiem un tika apbalvotas pirmo sešu vietu ieguvējas pašvaldības. Sestajā vietā Ošupes pagasta pārvalde 42 punkti, piektajā vietā Sarkaņu pagasta pārvalde 37 punkti, ceturtajā vietā Ļaudonas pagasta pārvalde 35 punkti, trešajā vietā Mārcienas pagasta pārvalde 34 punkti, otrajā vietā Aronas pagasta pārvalde 26 punkti, bet par sporta spēļu uzvarētājiem izcīnot 25 punktus, jau otro gadu pēc kārtas kļuva Madonas pilsētas, novada domes un novada administrācijas apvienotā komanda. 

Madonas novada pašvaldības vārdā paldies Kalsnavas pagasta pārvaldei un sacensību galvenajam tiesnesim Andrim Kupčam, kā arī visai tiesnešu komandai par darbu organizējot sporta spēles.

Sporta spēļu rezultāti šeit
Vairāk bildes var apskatīt fotogalerijā

Madonas novada pašvaldības
sporta darba organizators
M.Gailums


 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums