Čempiones volejbolā sievietēm – komanda HETA

iesūtīts: 2012.05.02 14:00
Madonas pilsētas sporta centrā 29.aprīlī noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā sievietēm. Čempionātā pavisam piedalījās 7 komandas – Madona, Mētriena, Lubāna, Varakļānu vidusskola, Madona 96, Barkava un Heta.

Komandas katra ar katru izspēlēja divus apļus noskaidrojot komandas, kas piedalīsies izslēgšanas spēlēs un tā pirmajā ceturtdaļfinālā Lubāna ar 2:1 uzvarēja Madona 96 komandu, bet Madona ar rezultātu 2:0 uzvarēja Varakļānu vidusskolas komandu. Abas uzvarētājkomandas iekļuva pusfinālā. Pirmajā pusfinālā regulārā čempionāta uzvarētājkomanda Heta ar rezultātu 3:0 uzvarēja Madonas komandu, bet otrajā pusfinālā Lubānas komanda ar rezultātu 3:1uzvarēja Mētrienas komandu.

Spēlē par bronzas medaļām Madonas komanda ar rezultātu 3:1(28:26;25:18;13:25;25:23) uzvarēja Mētrienas komandu.

Finālspēlē pārliecinoši spēcīgākas bija Hetas komandas spēlētājas un ar rezultātu 3:0(25:21;25:12;25:12) uzvarēja  Lubānas komandu.

Uzvarētājkomandā spēlēja S.Cimdiņa, I.Rubule, J.Nastenko, V.Kisiļeva, M.Ceruka, I.Zviedre, V.Ivanova, V.Krūmiņa un V.Zimeta, komandas treneris Jānis Sudārs.

Godalgoto vietu ieguvējas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas kausus un diplomus, bet uzvarētājas arī piemiņas kausus.

Čempionāti telpu volejbolā  Madonas novadā ir noslēgušies, bet pludmales volejbola sezona tikai sākas.

Uz tikšanos pludmales volejbola laukumos.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums