Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētāji – komanda HETA

iesūtīts: 2012.02.27 13:40
26.februārī ar pusfināla un fināla spēlēm noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem. Čempionātu pavisam uzsāka 13 komandas un katrai ar katru priekšsacīkstēs bija jānospēlē 2 riņķi, lai noskaidrotu komandas, kas cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, pirmās un otrās vietas komandas pēc priekšsacīkstēm jau bija nodrošinājušas vietas pusfinālā.

Ceturtdaļfinālā komanda Heta ar rezultātu 3:1uzvarēja Lubānas komandu, bet Ērgļi/Juniors komanda ar rezultātu 3:2 uzvarēja Mētrienas komandu.

Pusfinālspēlēs komanda Heta ar rezultātu 3:1 uzvarēja regulārā čempionāta 1.vietas ieguvējus Barkava/Lubāna komandu, bet otrajā spēlē Ērgļi/Juniors ar rezultātu 3:1 uzvarēja regulārā čempionāta 2.vietas ieguvējus Madonas pilsētas 2.vidusskolas komandu.

Mazajā finālā tikās Barkava/Lubāna un Madonas pilsētas 2.vidusskolas komandas un ar rezultātu 3:1 uzvaru izcīnīja 2.vidusskolas komanda iegūstot bronzas medaļas.

Finālspēlē pirmos divus setus uzvarēja Hetas komanda 25:23;25:18, trešo setu uzvarēja Ērgļi/Juniors komanda 25:14, bet ceturtajā setā ar rezultātu 25:22 atkal uzvarēja Hetas komanda un izcīnīja Madonas novada atklātā čempionāta zelta medaļas. Sudrabs Ērgļi/Juniors komandai, kas jaunajiem sportistiem ir ļoti labs panākums.

Uzvarētājkomandā spēlēja: A.Briedis, S.Sproģis, J.Kļaviņš J.Ūbelis, J.Sudārs, E.Bebers, M.Belorags, G.Latkovskis, V.Laba, O.Uhvarkins, S.Prostakovs.

Vīriešu čempionāts volejbolā noslēdzies, bet jau martā savu čempionātu uzsāks sievietes, uz tikšanos volejbola laukumos.

Neliela foto reportāža – sadaļā foto galereja.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums