Jaunā florbola sezona ir sākusies arī Madonā

iesūtīts: 2011.10.18 15:35
2011./2012.gada florbola sezona jau sākās septembrī, bet Madonas pilsētas sporta centrā pirmā spēle notika tikai 15.oktobrī, kur savā starpā sacentās abas Madonas novada komandas, FK „Madona” un FK „Kalsnava”, kuras šogad startē Latvijas čempionāta 1.līgā.

FK „Madona” komanda uzvarēja diezgan pārliecinoši ar rezultātu 10:1, par ko liecina arī izdarīto metienu daudzus pa pa vārtiem(37:18). Komandai rezultatīvākie bija Reinis Zdanovskis(3+1), Renārs Vārsbergs(3+1), bet vienīgos vārtus Kalsnavas komandai guva Helmūts Polis.

Pirms šīs spēles, komandas jau bija aizvadījušas dažas spēles. Kalsnavas komanda ar rezultātu 1:10, viesos piekāpās Burtnieku novads/Valka komandai, bet spēlējot Kalsnavā ar rezultātu 5:6 piekāpās Valmiera/VOC komandai. FK Madona komanda viesos ar 6:2 uzvarēja Valmiera/VOC komandu.

Rezultatīvākie spēlētāji komandās ir Edgars Gailums 7. punkti(1+6), Reinis Zdanovskis 5. punkti(4+1) abi FK Madona, bet FK Kalsnava rezultatīvākais spēlētājs ir Mareks Dzenovskis 3. punkti(3+0).

FK Madona komandā ir notikusi šinī sezonā arī treneru maiņa Kalvi Dimantu(sakarā ar darbu ārzemēs) ir nomainījis Andris Malkavs no Cēsīm, kurš pats arī aktīvi spēlē florbolu Latvijas čempionāta virslīgā pie Cēsu Lekrings komandas.

Nākamās spēles FK Madona komandai ir 23.oktobrī Rubenē pret Rubene – 1 komandu un 30.novembrī Madonā plkst.12:00 pret Burtnieku novads/Valka komandu, bet FK Kalsnava komandai nākamā spēle ir 28.oktobrī Kalsnavā pret Rubene – 1 komandu.

Savu sezonu uzsāks arī Madona – 2 komanda, Latvijas čempionātā florbolā 2.līgā. 21.oktobrī  plkst.20:00 Madonas pilsētas sporta centrā sacentīsies ar X3M komandu no Jēkabpils.

Tāpat savu sezonu ir uzsākusi Kalsnavas zēnu komanda, kas piedalās U-12 grupā, Latvijas jaunatnes čempionātā florbolā.

Aicinām skatītājus un atbalstītājus sekot līdz sacensību kalendāram florbola čempionātos un nākt atbalstīt savas komandas Madonā un Kalsnavā.

Informācija par spēļu norises laikiem un datumiem ir pieejama www.madona.lv/sports/kalendārs, kā arī www.floorball.lv mājas lapā.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums