Ērgļos noslēdzies pludiņmakšķerēšanas čempionāts

iesūtīts: 2024.09.04 08:51
Augusta pēdējā sestdienā aizvadīts Madonas novada atklātais čempionāts pludiņmakšķerēšanā
Ērgļu HES ūdenskrātuvē 31.augustā norisinājās Madonas novada atklātais čempionāts pludiņmaksķerēšanā komandu ieskaitē un arī individuālajā vērtējumā. Uz čempionātu bija ieradušies 35 dalībnieki, kas izveidoja 11 komandas. Komandas sastāvā bija jābūt diviem vīriešiem un vienai sievietei vai jaunietim līdz 16. gadiem.
Tālākie sacensību dalībnieki bija ieradušies no Liepājas. Vēl novada čempionātā piedalījās sportisti no Aglonas, Preiļiem, Mālpils, Jēkabpils, Gulbenes, Daugavpils, Līvāniem un protams no Madonas novada.
Sacensību rītā tika nolemts, ka sacensības norisināsies nevis 4 stundas, bet 5 stundas. Kopējais noķerto zivju svars bija 61,285 kilogrami.

Apkopojot rezultātus komandu cīņā pirmajā vietā - "Vecie Līņi" (Ilze Barūkle, Valdis Barūklis un Andris Turkins) - 14,200 kilogrami, otrajā vietā komanda "Spečuki" (Irina Matiļkova, Anatolijs Pupics, Gunārs Matisāns) - 7,530 kilogrami, bet trešajā vietā komanda "ES nezinu" (Edīte Sorokina, Emīls Nils Eltermanis, Sandis Sorokins) - 5,475 kilogrami.
Individuāli vīriešiem čempiona tituls Andrim Turkinam - 6,175 kilogrami, sievietēm Ilzei Barūklei - 3,665 kilogrami, bet jauniešiem pirmā vieta  Aivim  Brokam - 0,905 kilogrami.

Balvas tika pasniegtas arī par noķerto lielāko zivi visās grupās - Andris Turkins (0,425g.), Inese Kristapa (0,225g.) un Endijs Butulis(0,200g.). Veiksmīgākā Madonas novada makšķernieka balvu saņēma - Andris Turkins.
Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, medaļas un piemiņas veltes.
Paldies Andra Broka ģimenei par sarūpēto gardo zupu sacensību dalībniekiem un tiesnešiem.
Paldies galvenajai tiesnesei - Lienei Strušelei par lielisku pasākuma noorganizēšanu un par sadarbību paldies - Ilzei Barūklei. 
Publicitātes foto.

Informāciju ievietoja:vecākais speciālists sporta jomā M.Gailums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums