Madonas mototrasē noslēdzies Latvijas čempionāts motokrosā

iesūtīts: 2024.08.26 09:10
Lauris un Jānis Daideri uzvar Latvijas čempionāta 5.posmā motokrosā motocikliem ar blakusvāģiem un kļūst par Latvijas čempioniem 2024.gadā
24.-25.augustā, Madonā, SAB Smeceres sils mototrasē norisinājās pēdējais - piektais MAGMUM Latvijas čempionāta posms motokrosā. Čempionātā piedalījās arī vairāki Madonas novada sportisti.
Īpaši tika gaidītas sacensības motocikliem ar blakusvāģiem, kur startēja abas mūsu novada un uz šo brīdi Latvijā spēcīgākās ekipāžas - Daniels un Bruno Lielbārži, kas divus posmus pirms Pasaules čempionāta noslēguma ir otrajā vietā un Pasaules vicečempionu titulu ieguvušie - Jānis un Lauris Daideri.
Daniels un Bruno pirmajā braucienā saskārās ar tehniskām ķibelēm un uz starta pirmajā braucienā neizgāja. Pirmo braucienu uzvarēja Daideri aiz sevis atstājot divas Igaunijas ekipēžas.
Otrajā braucienā Lielbārži novērsa tehniskās problēmas, stājās uz starta un bija līderi no pirmā līdz pēdējam aplim. Otrajā vietā Daideri, trešā Igaunijas ekipāža.
Kopvērtējumā sasummējot iegūtos punktus visos MAGMUM Latvijas čempionāta motokrosā posmos par 2024.gada MAGMUM Latvijas čempioniem motokrosā motocikliem ar blakusvāģiem kļuva Jānis un Lauris Daideri.
Abas mūsu novada ekipāžas pārstāvēs Latviju - Nāciju kausa izcīņā, kas norisināsies no 28. līdz 29.septembrim Čehijā, bet brāļiem Lielbāržiem vēlēsim arī veiksmi atlikušajos divos posmos Pasaules čempionātā.
Foto:sportacentrs.com
Informāciju sagatavoja un ievietoja:vecākais speciālists sporta jomā M.Gailums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums